Skip to main content

Hitsaaja / robottihitsaaja

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin hitsaajia.

Keskeiset tehtäväsi

Työskentelet hitsaajana/robottihitsaajana lastaus- ja kuljetuslaitteiden runkovalmistuksessa.

Taustasi

Sinulla on tehtävässä tarvittava ammatillinen koulutus ja työkokemusta hitsauksesta. Kokemuksesi MIG/MAG-hitsauksesta ja hitsausluokitus katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Uusien asioiden oppiminen kiinnostaa sinua, ja olet valmis työskentelemään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän alueen alan huipputuotteiden parissa. Sinulla on tukenasi alan ammattilaisista koostuva tiimi. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Kokemusten, näkökulmien ja taustojen monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja työntekijöihimme: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Juuso Moberg, työnjohtaja, p 044 0433495. Yhteydenotot arkisin klo 14-15 ja torstaina 30.5. klo 15-17.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (arkisin klo 9-11 ja 13-15).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaihin 16.6.2024 mennessä.

Haastattelemme jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.  Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0067184.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2023 konserni työllisti

41.000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 170 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti