Skip to main content

Hitsaaja, Tejara Oy

Hitsaajana työskentelet telakkateollisuudessa laivanrakennusprojekteissa vastaten omalta osaltasi laadukkaan lopputuotteen valmistamisesta. Joitakin työtehtäviä pystyt suorittamaan yksin, mutta usein tehtäviä tehdään pareittain esimerkiksi putkiasentajan kanssa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa ja päivittäinen perustyöaika on 7-15:30. Työajan joustot sovittaessa sekä ylityöt ovat mahdollisia. Tämä työ sijaitsee Raumalla, mutta sinun on mahdollista työskennellä myös muissa asiakkaamme toimipisteissä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Työsuhde on vakituinen.

Hitsaajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- hitsaustehtävät telakkateollisuudessa

Hitsaajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviin valituille tullaan tekemään turvallisuusselvitys. Hyväksytty turvallisuusselvitys on edellytys työsuhteen alkamiselle.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme vakituisen työsuhteen telakkateollisuudessa laivanrakennuksen parissa. Pääset työskentelemään ammattimaisessa tiimissä ja kartuttamaan osaamistasi, mikäli työurasi on vasta alussa. Työsuhteen pohjana toimii teknologiateollisuuden työehtosopimus ja työsuhteen aikana sinulle kertyvät myös pekkaset. Tehtävän lähtöpalkka määritetään aiemman kokemuksesi mukaan. Adeccon työntekijänä kerrytät myös Adeccon koulutuspisteitä, joita voit käyttää oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

- vakituinen työsuhde
- palkkaus kokemuksen mukaan
- Adeccon koulutuspiste-edut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti tehtävään soveltuva koulutus, putkihitsausosaamista sekä MIG ja TIG-hitsausluokat voimassa. Voit olla vastavalmistunut tai jo pitkän linjan hitsaaja. Korteista sinulla tulisi olla voimassa tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Taustasi tulee olla nuhteeton, sillä teemme kaikille valituille henkilöille turvallisuusselvitykset. Sinulla tulisi olla hyvä asenne työntekoa kohtaan ja työskentelet mielelläsi myös parin kanssa. Työparisi voi puhua englantia, joten mahdollinen englannin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Ennen sopimuksen allekirjoittamista tulet antamaan hitsausnäytteen asiakkaamme tiloissa.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- Tehtävään soveltuva koulutus/kokemus vastaavista töistä
- Putkihitsausosaaminen, sekä voimassa olevat luokat
- Voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti
- Kiinnostus alasta
- Hyvä asenne

YRITYKSESTÄ

Tejara on vuonna 1987 perustettu laivanrakennukseen erikoistunut suomalainen yhtiö ja KT-Toimittaja. Tejaran asiakkaita ovat suomalaiset ja ulkolaiset telakat sekä varustamot.
Tejaralla on oma suunnittelu sekä esivalmistepajat Pyhärannan Ihodessa sekä Raumalla.
Pääpaino toiminnassa on laivojen tekniset alueet kuten konehuoneet ja konekuilut yms.
Työt ovat pääsääntöisesti telakoilla, mutta osa työstä tapahtuu liikkuvissa laivoissa sekä
ulkomailla, jolloin mahdollisuus halutessa on myös tällaiseen työhön.

Tejara on saavuttanut hyvän maineen niin markkinoilla kuin työnantajanakin. Meille tärkeintä on tyytyväinen loppukäyttäjä. Panostamme tuotteiden laatuun ja meille on myönnetty DNV:n ISO 9001 laatusertifikaatti. Voit tutustua meihin tarkemmin nettisivuillamme https://www.tejara.fi/

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 31.05.2024 mennessä Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo Adecco 040-664 1447.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Hitsaaja, putkihitsaus, MIG, TIG, telakkateollisuus, laivanrakennus, Rauma, Tejara Oy, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Tuomisalo, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaaja, Tejara Oy

Adecco
Rauma
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti