ValtaGroup Oy

ValtaGroup Oy

Tietoa yrityksestä

ValtaGroup on vuonna 2021 perustettu henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Nuoresta iästään huolimatta toimihenkilöillä on kokemusta alalta yli 20 vuotta. ValtaGroup tarjoaa asiantuntijapalveluita rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstövuokrauksen parissa.

Toimintamme perustuu arvoihimme: aito välittäminen, ratkaisukeskeisyys ja nopeus. Nämä näkyvät päivittäisessä työskentelyssämme ja tulevat esille jokaisessa kohtaamisessa ja palvelun laadussa. Pidämme aina kiinni palvelulupauksestamme ja haemme jatkuvuutta yhteistyölle.

ValtaGroupin tiimissä työskentelee rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualan ammattilaisia, joiden erilaiset taustat täydentävät toisiaan ja muodostavat vahvan moniammatillisen tiimin.

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti toimialasta riippumatta rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstövuokrauksen parissa.

Kun tarvitset rekrytoinneille ratkaisijaa – ota yhteyttä.

valtagroup.fi

 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
5 - 9 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Asiakaspalvelu, Hallinto- ja toimistotyö, Henkilöstöhallinto, Hotelli- ja ravintola-ala, IT, Johto, Kiinteistöhuolto, Kuljetus ja logistiikka, Laadunvalvonta, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Osto ja hankinta, Projektihallinto, Rakentaminen, Suunnittelu ja muotoilu, Talous ja rahoitus, Tekniikka, Teollisuus, Tuotanto, Tuotehallinto, Vähittäis- ja tukkukauppa
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Arkkitehtuuri ja rakennusala, Automaatiotekniikka, Elintarvike- ja ravitsemustiede, Henkilöstöhallinta, Kansainvälinen liiketoiminta, Kirjanpito ja rahoitus, Liiketalous ja johto, Logistiikka ja tuotanto, Markkinointi ja myynti, Media ja viestintä, Prosessisuunnittelu, Sähkötekniikka, Talous, Teollinen suunnittelu, Tietojenkäsittely

Ota yhteyttä: 

Hannele Könnömäki
Hannele Könnömäki 
Henkilöstövuokraus
0440339993
Anna Hirsimäki
Anna Hirsimäki 
Rekrytointi ja suorahaku
0503822466
Emma Hinkka
Emma Hinkka 
Rekrytointi
0401379993

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Normaalia kattavampi työterveys
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat