Skip to main content

Hoitaja arkipäivävuoroihin asiakkaan kotiin

Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme hoitajia kotiin tuotettavaan palveluun Tuusulaan ja Keravalle

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Etsimme lähi- tai sairaanhoitajia keikkatyösuhteeseen asiakkaan kotiin Tuusulaan ja Keravalle. Halutessasi voimme keskustella myös mahdollisuudesta vakituiseen työhön. Työtehtävät sisältävät perushoitoa ja päivittäisissä toiminnoissa auttamista. Keskustelemme mielellämme myös kiinnostuksestasi työskennellä muissakin kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden tiimeissämme pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudenmaan alueella.

Asiakkaidemme tilanteet ovat aina yksilöllisiä niin persoonina kuin hoidontarpeen osalta, toivomme sinulta avointa asennetta kohdata asiakas ja vastata hänen tarpeisiinsa. Tärkeää meillä työskentelyssä on, että viihdyt asiakkaan kotona tehtävässä työssä ja haluat rakentaa hyvää ja kestävää asiakassuhdetta.

Tässä rekrytoinnissa haemme hoitajia arkisin ja halutessasi viikonloppuisin toteutettaviin päivävuoroihin. Pystyt joustavasti itse valitsemaan työvuorosi. Haluamme olla rakentamassa työelämää, jossa vapaa-aikasi ja työsi on hyvinvointiasi tukevassa tasapainossa. Asiakaskohteeseen saat laadukkaan ja yksilöllisen perehdytyksen ja halutessasi sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamistasi. Työ asiakaskohteessa on itsenäistä, mutta tapaat kollegoitasi tiimipalaverien yhteydessä ja tiimiesihenkilösi ja muu hallinnon tiimimme ovat tukenasi.

Palkkaus: koulutuksesta ja palveluslisistä riippuen 14,59€ - 16,52€. Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitajat) ja G24 (sairaanhoitajat). Keikkatyösuhteessa perustuntipalkan päälle maksetaan lomakorvaus 9%.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Toivomme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Useimmissa asiakaskohteissamme toteutetaan lääkehoitoa, joten arvostamme voimassa olevia LOVe-lupia, mutta luvat on mahdollista suorittaa kauttamme työsuhteen alussa

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 31.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimiesihenkilö Fanni Lahtinen
[email protected]

Tiimiesihenkilö Taru Tiainen
[email protected]

Yhteystiedot: Tiimiesihenkilö Fanni Lahtinen, [email protected]
Tiimiesihenkilö Taru Tiainen, [email protected]
Työpaikan osoite: Kauppatie 13, 00260 Helsinki
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4c50fa6b-e...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 11:09
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4c50fa6b-e1dc-4cc7-94ac-d2b411494622

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti