Skip to main content

HR-harjoittelija

Haemme Kokkolan toimistolle aktiivista ja heittäytymiskykyistä HR-HARJOITTELIJAA osallistumaan henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin tukitehtäviin tukemaan Kokkolan huipputiimin toimintaa. Tehtävässä pääset tutustumaan henkilöstöalan ja rekrytoinnin saloihin sekä oppimaan alan vaihtelevia tehtäviä.

Tehtävät

Tehtävissäsi toimit HR-tiimin tukena avustavissa tehtävissä. Pääset mukaan osaksi rekrytointiprosesseja ja tutustumaan kuinka rekrytointiorganisaatio toimii. Tulet toimimaan sekä hakijoiden että asiakkaiden parissa ja lisäksi avustat työsuhdehallintaan liittyvissä työtehtävissä. Toimintamme koostuu monipuolisista alan tehtävistä, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaasi mielenkiintosi mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Kyllä, jos:

- Olet ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija tai sinua muuten kiinnostaa HR-ala
- Saat harjoittelusta opintopisteitä tai se on pakollinen osa opintojasi
- Hallitset hyvin MS Office –työkalut, ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
- Olet oma-aloitteinen ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä

Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
- Harjoittelupaikan 4-6 kuukaudeksi, jossa pääset itsenäisesti oppimaan rekrytointialaa
- Joustavan työajan keskimäärin 30 tuntia viikko mahdollistaen mm. mahdollisten tenttien suorittamisen työn ohella
- Aidosti välittävän ja tukevan tiimin

Kiinnostuitko?

Jätä järjestelmäämme www.poolia.fi päivitetty CV sekä hieman tietoja itsestäsi ja tilanteestasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat tulevat tiimisi jäsenet HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052, HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-harjoittelija

Keski-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti