Skip to main content

Hulevesiasiantuntija/projektipäällikkö

Työpaikan kuvaus

Haemme AFRYn Vesi-liiketoimintayksikköön kahta kokenutta asiantuntijaa/projektipäällikköä Taajamavedet ja Ilmastonmuutos -tiimiimme.

Tiimin työtehtävät sisältävät taajamien ja kaupunkien vesien hallintaan liittyvää konsultointia, jolla vähennetään tai kompensoidaan ilmastonmuutoksen ja kaupungistumisen vaikutuksia kestävästi. Työ keskittyy tällä hetkellä hulevesien hallintaan, tulvariskiarvioihin, tulvasuojeluun, vesivastuullisuuteen ja vesihuollon tarpeisiin. Asiantuntijat toimivat projekti- ja myyntitehtävissä sekä osallistuvat liiketoiminnan ja toimintatapojen kehitykseen.

Tehtävässä pääset hyödyntämään organisointikykyäsi projektien onnistuneessa läpiviennissä. Tyypillisimmissä projekteissamme projektipäällikkö toimii myös asiantuntijana tai laadunvarmistajana. Työlle ominaista on vakaa asiakaskunta, jossa hyvät suhteet, verkostoituminen ja lupausten täyttäminen ovat tärkeintä.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Tampereella. Työskentelemme kuitenkin sujuvasti hybridimallilla, jolloin käytössäsi on myös muut AFRYn Suomen toimipisteet Hangosta Kittilään. 

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • vähintään 3-5 vuoden kokemusta suunnittelu- ja projektitehtävistä esim. infra-, hulevesi- tai vesihuoltosuunnittelun alalta, esim. ohjelmistotaitoja GIS/CAD
  • DI, YAMK tai vastaava koulutus soveltuvalta alalta
  • aktiivinen työskentelyote ja sopeutumiskyky nopeatempoiseen projektiympäristöön
  • ymmärrys kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksesta
  • asiakaskeskeinen ajattelutapa
  • suomen kielen taito

Arvostamme yhteistyötaitoa, ongelmanratkaisutaitoja ja kehittämisotetta positiivisella asenteella. Kokemus hulevesiin tai tulvasuojeluun/tulvariskiarviointiin liittyvistä tehtävistä ja myynnistä katsotaan eduksi. Työssämme keskeistä on ymmärrys tuottavasta liiketoiminnasta, kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksesta.

Kerrothan vahvuuksistasi lisää työhakemuksessa, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme 19 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia työurallesi. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi uusille osa-alueille työskennellessäsi alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

 

Työsuhde-edut AFRY:llä

Kaikkia AFRY:läisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRY:läisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. 

Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRY:läisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.

Vastuullisuus AFRY:llä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRY:n liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Anttonen p. 040 738 2863 & [email protected]

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.5.2024 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hulevesiasiantuntija/projektipäällikkö

Vantaa
Vakituinen, Hybridityö, Etätyö

Julkaistu 01.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti