Skip to main content

Huoltamotyöntekijä

Etsimme huoltamotyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen

Oletko asiakaspalvelusta nauttiva jo hiukan myyntityöstä kokemusta kerännyt henkilö, joka etsii uusia haasteita? Meillä olisi osa-aikaista työtä tarjolla huoltamon kassalla. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta palvelualtis asenne on kuitenkin kaikkein tärkein etsimämme ominaisuus. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyisi jo anniskelupassi tai halukkuutta suorittaa se ennen töiden alkamista. Työtä tulee olemaan tarjolla noin 2-3 vuoroa viikossa, ja vuorot painottuvat viikonloppuihin ja iltoihin eli työ on ihanteellinen esimerkiksi opiskelijalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kyseessä on vakituinen työsuhde viihtyisässä huoltomossa, jossa työkavereilta saa aina tarvittaessa tukea. Jos olet etsimämme henkilö, niin laitathan pian hakemuksen, sillä me haastattelemme ja palkkaamme työntekijöitä jo hakuaikana. Hakemuksen voi jättää oheisen linkin kautta. 

Luotettava, paikallinen ja sinusta huolehtiva!

Selekta Varsinais-Suomi Oy on saavuttanut hyvän maineen työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa. Työllistämme noin 200 työntekijää eri toimialoilta. Olemme vastuullisia, joustavia ja palveluhenkisiä. Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Hae meille! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Selekta Varsinais-Suomi Oy
Eerikinkatu 6b, 8krs
20100 Turku
puh. 02 880 1200
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti