Skip to main content

Haemme ammattitaitoista HUOLTOASENTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen MÄNTTÄ-VILPPULAAN!
Tässä tehtävässä vastaat teollisuuskohteidemme kiinteistöjen LVI-laitteiden ja taloteknisten järjestelmien huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Liikut kohteiden väliä työpäiväsi aikana ISS:n tuotantoautolla. Työskentelet arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7.00-15.30 välillä 40h/vk. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä tarjoilijana aloittaneen Riikan urapolusta https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/edustustarjoilijasta-aluepaallikoksi
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me odotamme

tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. LVI- alan koulutus). Aikaisemman työkokemuksen katsomme vahvasti eduksi.
B-ajokorttia.
sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortteja. Tarvittaessa koulutamme sinut.
sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä tiimissä.
tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä sekä turvallista toimintatapaa.
oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Oletko sinä etsimämme huoltoasentaja? Hienoa! Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 2.5.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Meidän ravintolapalveluissamme työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa päivien ja ruokien suunnitteluun.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Työpaikan osoite: -, 35800 Mänttä-Vilppula
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 10:57
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/28ddd17e-4...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 13:57
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 28ddd17e-49a7-4147-ab9b-df2c2d53ad98

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

ISS Palvelut vaikuttavuus

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for ISS Palvelut

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko ISS Palvelut Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti