Skip to main content

Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät? Haluatko vakituisen työpaikan ja ammattitutkinnon samassa paketissa? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle Vantaalle motivoituneita tekijöitä palkalliseen huoltoasentajan oppisopimuskoulutukseen!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen - me koulutamme sinusta rautaisen osaajan huoltoasentajan tehtäviin! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa!

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ajoneuvosähkötöitä, mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti koulutuksessa oppimiasi asioita sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden palkalliseen opiskeluun autoalan moniosaajaksi. Koulutuksen kesto riippuu aikaisemmasta kokemuksesta, ja sen jälkeen neuvottelet työllistymisestä suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:lle, joka on alansa markkinajohtaja Suomessa. Koulutuksen ajan työskentelet määräaikaisessa työsuhteessa Baronan kautta. Jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa.

Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Olet sopiva hakija koulutukseen, mikäli sinulla on:

  • asenne kohdallaan
  • hyvä fyysinen kunto
  • valmius 2-vuorotyöhön ja
  • suomen kielen taito

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on kuitenkin ehdottomasti motivoitunut asenteesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Toni Kivikangas sähköpostitse [email protected].

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/!

Hae paikkaa viimeistään 16.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0504316673

VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa

VAK Huoltopalvelut tarjoaa monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut kaikelle raskaalle kuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta. Tarjoamme asiakkaillemme maan kattavimman huoltopalveluverkoston. VAK Huoltopalvelut Oy toimii Liedossa, Vantaalla, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Västeråsissa

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoasentajia oppisopimuskoulutukseen VAK Huoltopalveluille

VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti