Skip to main content

Ikkunanpesijöitä kesä ja syyskaudelle, 2 paikkaa

Haemme ikkunanpesijöitä asiasyritykselle Turunseudulla!
Haemme reippaita ja ammattitaitoisia ikkunanpesijöitä asiakasyritykselle Turunseudulla. Työtä on tarjolla enemmän loppukesälle sekä syyskaudessa.
Työ on hyvin fyysisesti raskasta ja tarkkuutta vaativaa. Ikkunapesuja suoritetaan asiakasyrityksemme monissa erilaisissa loppuasiakaskohteissa sekä sisä- että ulkotiloissa. Työtä on tarjolla vaihtelevin tunnein ja pääset vaikuttamaan omaan työmääräsi ja työaikoihisi. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ns. virka-aikaan.
Aikaisempi kokemus ikkunanpesusta ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Henkilönostimen käytön osaaminen katsotaan myös eduksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvää tekemisen asennetta ja motivaatiota, ymmärrystä asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksestä työssä. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaiden kanssa suomeksi.
Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä ja työn kesto määräytyy kohteiden mukaan. Hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus lisätöihin yleisesti siivouskohteissa ikkunapesujen lisäksi.
Työ vaatii oman auton, jotta pääset työpaikan kokoontumispaikalle, ns. kotipesälle, josta siirtyminen asiakaskohteiseen tapahtuu siivousyrityksen omalla kalustolla. Kokoontumispaikalle on huonot kulkuyhteydet julkisella liikenteellä.

Mukava työporukka odottaa sinua jo! Hae siis työpaikkaa alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/25975114
Lisätietoa työstä:
Sari Nordlin
puh. 050 394 8760
[email protected]

Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

Olemme kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää tuntea asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhia puheita eikä kiertelyä.

Yhteystiedot: Sari Nordlin
puh. 050 394 8760
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Siivousalan TES:in mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 20.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2f34fa5f-2...
Ilmoitus jätetty: 19.04.2024 13:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2f34fa5f-2a70-4d8e-9c09-38a26d41a6b9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ikkunanpesijöitä kesä ja syyskaudelle, 2 paikkaa

WireStaff Oy
Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti