Skip to main content

Informaatikko, Keskustakirjasto Oodi

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kirjastopalvelut, Keskustakirjasto Oodi

Työavain: KUVA-05-21-24
Haku Päättyy: 17.04.2024 klo 16:00
Palkka: 3231,28 €/kk
Palvelussuhde: 6.5.2024 (tai sopimuksen mukaan)
Työpaikan osoite: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100

Etsimme informaatikkoa vakituiseen työsuhteeseen tilat ja osallisuus -tiimiin Oodin motivoituneeseen työyhteisöön, jossa tartumme toimeen reippaasti ja kehitämme työtapojamme aktiivisesti! Olemme iloisia ja nauramme paljon, vaikka päivät ovatkin välillä hektisiä eikä työ tekemällä lopu.

Keskustakirjasto Oodi on vilkas uuden ajan kirjasto ja kirjallisuuden talo. Se on yksi Helsingin kaupunginkirjaston 37 toimipisteestä. Oodissa on 64 työntekijää kuudessa eri tiimissä. Työyhteisönä ja tiimeissä toimimme yhteisöohjautuvasti ja noudatamme yhteisesti sovittuja turvallisemman tilan periaatteita. Asiakaspalvelu on Oodissa ykkösjuttu, ja oodilaiset työskentelevät kaikissa palvelupisteissä ympäri taloa. Jos luovit suvereenisti nopeatahtisessa asiakaspalvelussa ja olet motivoitunut kehittämään asiakaskohtaamisia, niin saatat olla juuri haluamamme henkilö.

Tilat ja osallisuus -tiimin informaatikkona vastaat tapahtumajärjestelyjen toimivuudesta ja kumppaniyhteistyön kehittämisestä ja arvioit näitä prosesseja. Vastaat laajojen tapahtumakokonaisuuksien järjestelyistä tilojen tarkoituksenmukaisen käytön ja tulotavoitteiden näkökulmasta. Seuraat ja arvioit tiimille asetettujen tavoitteiden toteutumista. Tiimisi kanssa toteutat Oodin tehtävää tarjota yhteistä kaupunkitilaa asukkailleen. Yhdessä Oodin muiden informaatikoiden kanssa osallistut myös tiimirajat ylittävään palveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lukemisen edistämisen ja yhdenvertaisuuden parissa, upean työympäristön ja mahtavat kollegat sekä ison työnantajan kattavat työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytämme hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi luetaan kokemus palvelujen ja prosessien kehittämisestä, organisointikyky, viestintäosaaminen ja kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä kokemus kirjastoalalta ja/tai kirjastoalan opinnot.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Ulla Leinikka
[email protected]
040 847 5551

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Informaatikko, Keskustakirjasto Oodi

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 10.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti