Skip to main content

IT-asiantuntija (tuotantoinfra), jatkohaku

Sääpalvelujen tuotantojärjestelmät -yksikkö hakee Tuotantoinfra ja -järjestelmät -ryhmään asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen kehittämään ja ylläpitämään Ilmatieteen laitoksen monipuolisia IT-järjestelmiä.

Tuotantoinfra ja -järjestelmät -ryhmän päätehtävä on laitoksen palvelin-, virtualisointi-, kontti-, tallennus- ja supertietokonejärjestelmien asiakaslähtöinen kehitys ja ylläpito. Uudet pilvipalvelujärjestelmät ja järjestelmäautomaation kehitys kuuluvat myös ryhmän vastuisiin.

IT-asiantuntijana tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää Ilmatieteen laitoksen tuotanto- ja infrajärjestelmiä. Pääset kehittämään ja ylläpitämään Linux palvelin-, virtualisointi-, tallennus-, kubernetes-ratkaisuja käyttäen nykyaikaisia työkaluja. Vastuullasi on myös järjestelmäpäivitysten automatisointi ja optimointi käyttäen nykyaikaisia automaatiotyökaluja.

Toivomme hakemuksia sekä kokeneemmilta konkareilta että lyhyemmän uran tehneiltä osaajilta ja alanvaihtajilta. Nykyinen osaamisesi ja kokemuspohjasi otetaan huomioon perehdytyksessä, ja tarkemmasta tehtävänkuvasta sovittaessa.

Tarjoamme - miksi tulla meille töihin?

Olemme kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu työnantaja, jonka toiminnassa yhdistyvät operatiivisen palvelutuotannon ja tutkimuslaitoksen tehtävät. Meidän kanssamme pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisessa, innostavassa asiantuntijayhteisössä ajankohtaisten ja yhteiskunnallisesti merkittävien teemojen äärellä. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä 55 asiantuntijaa ja lähitiimissäsi 6 henkilöä. Työsi tueksi tarjoamme liukuvan työajan, modernit toimitilat, henkilöstöravintolan, kahvion ja kuntosalin omissa toimitiloissamme, kattavan työterveyshuollon sekä monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut (ePassi). Teemme hybridityötä sovitun mukaisesti etänä ja toimistolla.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esimerkiksi ohjelmisto-, tietoliikennetekniikka, tietojenkäsittelytiede, tai muulla tavoin saatua kokemusta ja perehtyneisyyttä (myös juuri valmistuvat huomioidaan haussa)
  • Hyvää Linux-järjestelmien osaamista
  • Ohjelmoinnin perusteiden ja skriptikielen hallintaa (esim. Python, Bash)
  • Konttitekniikoiden tuntemusta
  • Aloitteellisuutta ja itsenäistä työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Erinomaista suomen kielen taitoa, ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Halua kehittää omaa osaamista uusien tekniikoiden, ja automatisaation parissa

Eduksi luetaan

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ohjelmisto-, tietoliikennetekniikka, tietojenkäsittelytiede
  • Kokemus eri Kubernetes jakeluista kuten Openshift, Rancher
  • Kokemus automaatiotyökaluista kuten Ansible, Terraform
  • Kokemus versionhallinnasta (GIT)
  • Kokemus AWS-pilvipalveluiden käytöstä, ml. AWS-kurssit tai –sertifikaatit
  • Tietoverkkojen perusteiden hallinta

Tehtävä on vakituinen työsuhde, joka alkaa 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus määräytyy Ilmatieteen laitoksen palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 10-13 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kokonaispalkka tehtävässä aloittaessa on n. 3200-5300 e/kk.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdää hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa valtiolle.fi kautta 30.5.2024 klo 12 mennessä https://valtiolle.fi/fi/tyopaikat/it-asiantuntija-tuotantoinfra-jatkohaku-4978/. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja mihin suuntaan haluaisit kehittää sitä. Hakijoita voidaan kontaktoida jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Aapeli Turkki, puh. 050 410 0956, parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 12-13.

Ryhmässämme on myös toinen tehtävä avoinna, lue lisää: https://valtiolle.fi/fi/tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija-tuotantoinfra-4972/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-asiantuntija (tuotantoinfra), jatkohaku

Helsinki
Helsinki Metropolitan Area
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
3200-5300

Julkaistu 17.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti