Skip to main content

Kiinnostaako joustava työ LVI-alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt IV-asentajaa asiakkallemme Varkaudessa.

Millainen työ on kyseessä?

Työt ovat pääsääntöisesti IV-kanavien ja kannakkeiden asentamista, mittausta ja säätöä. Myös koneiden huoltotyöt ja kanavien puhdistukset kuuluvat kuvaan. Kohteita niin uudis- kuin huoltopuolella.

Mitä odotamme sinulta?

 Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 • Kokemusta vastaavista töistä
 • Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

 Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti (uusiminen kauttamme mahdollista)
 • Ajokortti

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Ammattitaitoasi vastaavan palkkauksen
 • Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.
 • Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

 1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 2. Metallialan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
 3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
 4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Lipponen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050-3878651 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected]

--- 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!

Haku päättyy: 31.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IV-asentaja

Pohjois-Savo
Kuopio
79100 Leppävirta
Varkaus
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Sihti
Turku
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti