Lisäpalvelu

Lisäpalvelu
Kuortaneenkatu 5 4.kerros
00520 Helsinki

Tietoa yrityksestä

Oikeita töitä etsimässä? Tutustu Lisäpalvelun vapaisiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus ja anna meidän löytää sinulle sopivin työtehtävä. Lisäpalvelun toimihenkilöt ovat rekrytoinnin ja työelämän ammattilaisia - kauttamme työllistyy vuosittain yli 3000 henkilöä eri toimialoille. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Olemme tunnettuja luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Palvelemme valtakunnallisesti ympäri Suomea sijaitsevien toimipisteidemme kautta.

Kokonaisuudessaan Lisäpalvelu työllistää vuosittain tuhansia työntekijöitä ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja yhdessä löydämme sinulle toimivan mallin työllistyä.

Tutustu Lisäpalveluun tarkemmin kotisivujemme kautta → https://lisapalvelu.net

Seuraa meitä instagramissa @lisapalvelu

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Asiakaspalvelu, Hallinto- ja toimistotyö, Hotelli- ja ravintola-ala, Kiinteistöhuolto, Kuljetus ja logistiikka, Rakentaminen, Talous ja rahoitus, Teollisuus, Tuotanto

Ota yhteyttä: 

Tomi Tikkanen 
Toimitusjohtaja, Lisäpalvelu Finland Oy
+358 44 427 2324
Lisäpalvelun hallinto
Sami Ikävalko 
Yksikönjohtaja, Lisäpalvelu Lahti Oy
+358 44 716 0060
Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit

Yrityksen sijainnit

Osoite

Kuortaneenkatu 5 4.kerros
00520 Helsinki