Skip to main content

Jäätelökioskin esihenkilö, kesätyö

Alman Jäätelökioski on palvellut jäätelön ystäviä Alman etupihalla kesäisin vuodesta 2016. Ystävällinen palvelu, reilun kokoiset jäätelöpallot ja sympaattinen, Alman Päärakennusta mukaileva kioskirakennus ovat houkutelleet joka kesä asiakkaita ilahduttavasti, välillä jopa jonoksi asti. 

Nyt tarjolla monipuolinen ja sopivasti haastava kesätyö.
Haemme asiakkaallemme Hotelli-Ravintola Alman JÄÄTELÖKIOSKIIN ESIHENKILÖÄ määräaikaiseen työsuhteeeen kesälle 2023.
Hotelli-Ravintola Alman jäätelökioski on yksi Seinäjoen tunnetuimpia ja kävijämäärältään isoimpia kioskeja, joita Seinäjoelta löytyy ja jäätelöt ovat vertaansa vailla!

Työtehtäviin kuuluu jäätelökioskin asiakaspalvelutehtävät, tilausten tekoa ja hallintaa, laadun tarkkailua, siisteydestä huolehtimista, sekä kioskin päivittäisestä toiminnasta vastaamista. Jäätelökioskin työntekijöiden esihenkilönä toimiminen ja tiivis yhteistyö ravintolan salin ja keittiön kanssa. Työvuoroja oman osaamisen mukaan myös ravintolan puolella. Tässä työssä mahdollisuus oppia tarjoilun salat ja jatkaa töitä kesän jälkeen tarjoilijan tehtävissä.

Työt alkavat huhtikuun lopussa, painottuen toukokuun ajan viikonlopuille. Kesäkuusta elokuun puoleen väliin tarjoamme työtunteja keskimäärin 90h/3vkossa. Kioski on auki kesän jokaisena päivänä.

Etsimämme henkilö omaa iloisen ja positiivisen asenteen, on oma-aloitteinen ja tunnollinen. 
Kestää kesän kiireessä painetta ja häneltä löytyy jämäkkyyttä esihenkilötyöhön. Sinulta löytyy myös hygieniapassi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen kesätyön, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan asiakaspalvelussa, sekä esihenkilötyössä. Tässä työssä ei varmasti yksikään päivä ole samanlainen. Oletko sinä valmis ottamaan vastuullesi Seinäjoen tunnetuimman jäätelökioskin?

Työhön saat Alman oman perehdytyksen sekä Go Onin kautta järjestetyn asiakaspalvelukoulutuksen ennen työsuhteen alkua. Käytössäsi on koko työsuhteen ajan Go On Akatemia 24/7. Tarjoamme myös huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme ja saat kauttamme paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jäätelökioskin esihenkilö, kesätyö

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti