Skip to main content

Järjestelmävastaava

Tullin hallinto-osastoon kuuluva tietohallinto vastaa Tullin tietojärjestelmien, arkkitehtuurien ja infrastruktuurin kehittämisestä, tuotannosta ja tuesta sekä niihin liittyvistä hankinnoista. Tietohallinnossa työskentelee n. 150 ICT-alan ammattilaista sekä ulkoisia asiantuntijoita ja palveluntarjoajia. Toimipaikkamme on Itä-Pasilassa, Helsingissä.

Tulliin haetaan Järjestelmävastaavaa (Elastic) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tullin tietohallinto mahdollistaa Tullin järjestelmäuudistusten toteutuksen nykyaikaisin menetelmin yhdessä kumppaniverkoston kanssa. Etsimme nyt tietohallinnon Julkaisujen hallinta -ryhmään asiantuntijaa, joka vastaa Tietohallinnon vastuulla olevien Elastic-alustojen kehittämisestä ja ylläpidosta ja kehittää itseään sen teknisenä asiantuntijana ja koordinaattorina.

Tehtävä sijoittuu Sovelluskehityksen tuki -tiimiin, josta löytyy sinulle joukko loistavia työkavereita tekemään kehitystehtäviä kanssasi. Tiimin tehtäväkenttä on laaja ja moninainen sisältäen niin sovelluskehitysalustapalveluiden, menetelmien ja välineiden kehittämisen sekä ylläpidon.

Sinun tehtäväsi on ottaa vastuu Elastic-alustoihin liittyvistä ratkaisuista ja huolehtia niiden kehittämisen ja ylläpidon koordinoinnista hankkeiden ja kehitystiimien kanssa. Vastaat Elastic-alustoista ja varmistat, että Elasticin alustaratkaisujen ja sovellusten päällä toimivat applikaatiot, kuten keskitetty lokienhallinta, saavat tarvittavat palvelut ja toiminnot käyttöön toimiakseen moitteettomasti. Osallistut vastuualueen päivittäiseen ylläpito- ja tukitoimintaan. Tarvittaessa ohjaat välineisiin liittyvää toimittajatyötä. Opastat kehitystiimejä ja tarjoat heille tarvittavat työvälineet toimintojensa kehittämisessä. Toimit läheisessä yhteystyössä mm. toimittajien teknisten arkkitehtien ja lokienhallinnan ja valvontajärjestelmien järjestelmävastaavien kanssa ja toimit heidän sijaisena tarvittaessa.

Mikäli sinulla on teknistä osaamista, palveluasennetta sekä tarmokas ote työskentelyyn, olet etsimämme henkilö.

Yhteystiedot: Sovelluskehitystuen järjestelmävastaava Petri Ruotanen, p. 050 378 9117 , sähköposti [email protected], kehityspäällikkö, tiiminvetäjä Jari Majava, p. 050 314 0610, sähköposti: [email protected] ja kehityspäällikkö Nora London, p. 050 516 6691, sähköposti: [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.05.2024 13:15
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/083929ba-9...
Ilmoitus jätetty: 30.04.2024 11:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 083929ba-98fa-45f8-8294-9af133658775

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti