Skip to main content

JÄRVENPÄÄ KESÄTYÖ TEOLLISUUS, TEOLLISUUS23

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat eri teollisuuden aloilta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksityisistä teollisuuden yrityksistä valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin teollisuuden työtehtäviin, joita ovat muun muassa palovahti, asentaja, pintakäsittelijä, hitsaaja, koneistaja... Työpaikkoja on tarjolla metallialalla. Palkkaamme runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin, jotka voivat jatkua mahdollisesti pidempäänkin! 

Toivomme hakijalta hyviä työelämätaitoja, iloista&positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita.

Tarjoamme kokoaikatyötä, jossa työajat vaihtelevat n. 37,5-40 h/vko, riippuen työtehtävästä. 

Palkkaus: Metallialan työtehtävissä Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Löydä unelmiesi duuni teollisuudesta ja täytä avoin hakemus!

Lisätiedot ja yhteystiedot

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Partanen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0503229979
[email protected]

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

JÄRVENPÄÄ KESÄTYÖ TEOLLISUUS, TEOLLISUUS23

Eezy Oyj
Järvenpää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti