Skip to main content

Lähihoitaja, Hanna-koti

Tulisitko meille Hanna-kotiin töihin?

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hanna-kotiimme, Vuosaareen! 

Työ on kolmivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

  • ePassi Flex -palvelun, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan
  • virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä
  • kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa
  • laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Hanna-kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vuosaaressa. Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä 14-paikkainen ryhmäkoti Merikukka ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Lisätietoja Hanna-kodista löydät: https://yrjojahanna.fi/kohteet/hanna-koti/

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa olevat lääkeluvat katsomme eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkka tässä tehtävässä on G20 mukainen.

Jäikö jokin mietityttämään? Kodin johtaja Tiina Sjöberg vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 050 375 2337 tai sähköpostitse [email protected] .

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 28.4.2024 mennessä.

Toivottavasti näemme haastattelussa! 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti