Skip to main content

Jauhemaalari, Punta Oy

Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytys-, lukitus- ja jakeluratkaisuja, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä. Viime vuosina olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme älykkäisiin ratkaisuihin, jotka hyödyntävät pilvipalveluita, kännykkä- ja IoT-ohjausta.

Yli 30-vuotias yritys on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, innovatiiviseen suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan.

TOIMENKUVA

Etsimme Punta Oy:lle Kiskoon reipasta ja oma-aloitteista jauhemaalaria. Työtehtäviin kuuluvat pääasiallisesti metalliosien ripustaminen sekä jauhemaalaus. Käytössäsi on automaattinen ratamaalaamo, sisältäen myös käsin tehtävää maalausta. Työ on 3-vuoro työtä.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta jauhemaalauksesta, sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja halua tehdä laadukasta työtä. Olethan myös ahkera ja täsmällinen työntekijä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivä kuluu pitkälti jaloillaan seisten ja liikkuen, sekä sisältää kappaleiden siirtämistä ja nostelua. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön.

MUUTA

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tässä tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaalla.

Jos kiinnostuit, toimi heti sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä.  Klikkaa alta "Hae paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, [email protected], 040 802 2923

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jauhemaalari, Punta Oy

Eezy Henkilöstöpalvelut
10210 Inkoo
09120 Karjalohja
Lohja
Varsinais-Suomi
Salo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Inkoo
Eezy Henkilöstöpalvelut
Varsinais-Suomi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti