A-klinikka Oy

A-klinikka Oy

Tietoa yrityksestä

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. A-klinikka Oy:n tuotot palautuvat A-klinikkasäätiön tarkoituksen mukaisesti yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde ja mielenterveystyön kehittämiseen. 

A-klinikka Oy tuottaa palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Toimipisteitä meillä on 13 paikkakunnalla. Digipalvelumme ovat saatavilla koko Suomeen.

Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Terveydenhuollon palvelut
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Sosiaalityöntekijä, Sosionomi, Terveydenhuolto, Lääkäri, Lähihoitaja, Ohjaaja, Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja, Nuoriso-ohjaaja
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Hyvinvointi ja hoiva-ala

Ota yhteyttä: 

Rekrytointi A-klinikka Oy 

Yrityksen sijainnit

Työpaikan ominaisuudet: 

Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Normaalia kattavampi työterveys