Skip to main content

Jopo-luokan erityisluokanopettaja

JOPO-opetus on 8.-9.-luokkalaisille suunnattu luokkamuotoinen joustavan perusopetuksen muoto. JOPO-opetuksessa opiskellaan 10 oppilaan pienryhmässä. Luokassa työskentelee opettajan lisäksi JOPO-ohjaaja. Opetuksessa hyödynnetään myös työpaikoilla ja muissa oppimisympäristöissä tapahtuvaa opetusta, kuten retkiä, opintokäyntejä ja leirikouluja. Opiskelumenetelminä painotetaan toiminnallisia ja työpainotteisia työtapoja.
Jokaiselle oppilaalle laaditaan oppimissuunnitelma yksilöllisten tarpeiden huomioimiseksi opetuksessa. Opetuksessa tuetaan oppilaan kokonaisvaltaista kehitystä elämänhallinnan, tietojen ja taitojen vahvistamiseksi. Moniammatillisen tiimityöskentelyn avulla tuetaan oppilaan opetusta, sosiaalista kasvua ja perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä.

JOPO-opettajan työssä menestymistä tukevat hyvät yhteistyö taidot, hyvät sosiaaliset taidot, oma-aloitteisuus ja pedagoginen osaaminen.

Karakallion koulu on noin 470 oppilaan yläkoulu Leppävaaran alueella. Koulumme vahvuuksia ovat hyvien perustaitojen saaminen jatkokoulutusta varten hyvähenkisen opettajakunnan johdolla. Kasvatustavoitteet ovat elämänmyönteisyys ja oppilaan kehityksen tukeminen monipuolisesti.

Työyhteisömme vahvuuksia ovat hyvä yhteishenki, toimivat käytänteet ja ammatillisesti kannustava ilmapiiri.

Karakallion koulun Jopo-luokasta opettajan näkökulmasta Opettaja lehdessä: https://www.opettaja.fi/tyossa/jopo-opella-on-monta-palloa-ilmassa-tyon-...
Oppilaan näkökulmasta Helsinginsanomissa: https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000007888616.html

Koulun nimi ja osoite: Kotkakuja 5, 02620 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on vakinainen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2023.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta tiiviiseen työparityöskentelyyn.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta yläkouluikäisten nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä, aikaisempaa kokemusta pedagogisten asiakirjojen laatimisesta sekä aikaisempaa kokemusta joustavasta perusopetuksesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1658-23/fi_FI
Lisätietoja antaa
Miia Muurinen, Karakallion koulun rehtori
[email protected]
puh. 040 1862354
Työpaikan osoite: Kotkakuja 5, 02620 Espoo
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 01.08.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1658-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 22f25659-1598-4e26-b150-b99e59f7623e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti