Skip to main content

Junior Sales Specialist

Kaipaatko uusia tuulia myynnin parissa? Greenstepin tasaisen kasvun vahvistamiseksi etsimme nyt Junior Sales Specialistia työskentelemään inbound-myyntitiimissämme monipuolisissa tehtävissä. Lue lisää alta ja hae jo tänään!Haemme rohkeaa ja myynnistä innostuvaa Junior Sales Specialistia vahvistamaan Greenstepin Inbound Sales-tiimiä. Tehtävässä tuet inbound-myyntiä huolehtimalla asiakkaiden laadukkaasta yhteydenotosta ja myynnin sujuvuudesta alusta loppuun. Työskentelet tiimissä, joka pitää huolen siitä, että jokainen mahdollinen uusi asiakas huomioidaan ja kohdataan ammattimaisesti. Pidät operatiivisista myynnin tehtävistä ja nautit myös asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työskentelet roolissasi inbound-myynnin parissa. Koordinoit ja ohjaat asiakkaiden yhteydenottoja eteenpäin, mutta kontaktoit asiakkaita myös itse ja hoidat myyntitilanteita. Työskentelet myyntiprosessin parissa aina alun yhteydenotosta onboardingiin saakka. Teet runsaasti yhteistyötä läpi organisaatiomme ottaessasi sisäisesti yhteyttä juuri oikeisiin ihmisiin asiakastilanteiden mukaan. Toivommekin, että nautit kohtaamisista ja sisäinen verkostoituminen on sinulle luontevaa. Tiimisi lisäksi pääset työskentelemään läheisesti muiden Greenstepiläisten kanssa erilaisissa projekteissa. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä roolissasi ja kasvaa tiimissämme myynnin ammattilaiseksi!

Tähän tehtävään etsimme sinua, jolla olisi jo hieman aiempaa kokemusta mieluusti myynnin parissa, joka auttaa sinua menestymään tässä roolissa Greenstepin vauhdikkaassa arjessa! Voit olla kehityshaluinen asiantuntija, jolla on jo muutamia vuosia kokemusta myynnin parissa tai myynnistä innostunut ja kiinnostunut kehittyvä osaaja alalla. Tärkeintä tehtävässä on halu auttaa asiakkaitamme ketterästi, ja tukea vauhdikasta myyntiä sekä koko Greenstepiä onnistumaan asiakastyössään yhdessä.

Viihdyt työssä, jossa yhdistyy asiakasrajapinnassa työskentely ja hallinnolliset tehtävät, joilla varmistetaan laadukas asiakaskohtaaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, intoa ja ennen kaikkea reipasta can do-asennetta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden toiveista ja tarpeista sekä pyrit ylittämään heidän odotukset proaktiivisella työotteella.

  Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

  • Toivoisimme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta myynnin parissa ja kiinnostusta kasvaa asiantuntijana! Huomioimme toki myös myynnistä kiinnostuneet kehittyvät asiantuntijat. Aiempi tausta inbound-myynnissä tai vastaavassa ympäristössä katsotaan eduksi!
  • Hyviä verkostoitumistaitoja ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on ilman muuta arvokasta, erityisesti sujuva ruotsin kielen taito katsotaan keskeisenä etuna. 
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta hallinnollisissa tehtävissä

   Etsimme tiimiläistä, jolla on aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri tarpeissa ja intoa oppia myynnistä ja tämän kokonaisvaltaisesta prosessista. Arvostamme itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta tukemaan omaa ammatillista kehitystä. Annamme sinulle erinomaiset työkalut kasvaa tehtävässä ja saada ajan myötä lisää vastuuta. Olemme vauhdikas kasvuorganisaatio, jossa edellytämme oma-aloitteisuutta ja rohkeutta viedä asioita eteenpäin!

   Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne! 

   Miksi Greenstep?

   Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

   Greensteppiläisenä saat:

   joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden. Tiimissämme työskennellään noin puolet viikosta toimistolla.

   vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan.

   Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

   liikunta- ja lounasedun Epassissa.

   jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

   aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

   osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep investoi uusiutuvan energian hankkeisiin. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä.

   mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

   vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

   Kiinnostuitko?

   Haemme uutta tiimiläistä vahvistamaan joukkojamme myynnin parissa. Tiimimme painopiste on tällä hetkellä Espoossa, joten ensisijaisesti toivoisimme uuden tiimiläisen sijoittuvan pääkaupunkiseudulle. Meillä on kuitenkin myös toimistoja läpi Suomen ja olemme avoimia myös muilta toimistoiltamme käsin työskentelylle. Kerrothan hakemuksessasi, mihin toimistollemme haluaisit sijoittua. 

   Mikäli innostuit avoimesta tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.3.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tapaamme potentiaalisia kandidaatteja jo hakuajan puitteissa. Ethän siis epäröi jättää hakemusta, odotamme kuulevamme sinusta pian!

   Jäikö sinulle jotain kysyttävää?

   Greenstepin rekrytoija Jasmin vastaa mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Huomaathan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä. 

   Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

   Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

   Greenstep vaikuttavuus

   Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
   Upright data for Greenstep

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Junior Sales Specialist

   Lahti
   Vaasa
   Turku
   Tampere
   Jyväskylä
   Vantaa
   Espoo
   Kokopäiväinen
   1 - 2 vuotta
   Alempi korkeakoulututkinto

   Julkaistu 26.02.2024

   Yrityksen liikevaihto: 
   20 000 000 - 49 999 999 €
   Yrityksen koko: 
   500 - 999 henkilöä

   Samankaltaisia työpaikkoja

   Pleo Technologies
   Kööpenhamina
   Barona Teollisuus
   Vantaa
   Tribe Networks Ltd Oy
   Helsinki
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti