Skip to main content

Kahvilatyöntekijä

Asiakaskohtaamisista nauttiva kahvilatyöntekijä - oletko se sinä?

Kesämäen Leipomo on tunnettu lihapiirakoistaan, joita saa vedyn sekä atomin muodossa Lappeenrannan kauppa- sekä satamatorilla. Tämän lisäksi Kesämäellä Leipomolla leivotaan vuosikymmenten kokemuksella myös perinteisiä riisi- ja perunapiirakoita, leipää, pitkoja ja pieniä suolaisia sekä makeita moneen nälkään.

Kesämäen Leipomolla olisi nyt paikka rennonreippaan, innokkaan ja tunnollisen työasenteen omaavalle tekijälle vaihtelevissa kahvilan työtehtävissä ajalle 3.6.-31.8.2024. Yksittäisiä vuoroja saattaa tulla tarjolle jo kevään aikana. Kahvilatyöntekijän työhön kuuluu muun muassa tuotevitriinin täyttäminen hyödyntäen oman leipomon herkullisia tuotteita. Aamuisin kahvilalla käyvät asiakkaat nauttivat runsaasta aamupalasta ja uudet tarjottavat loihditaan tarjolle lounasaikaan. Työhön etsitään tekijää joka aidosti nauttii asiakaskohtaamisista ja -palvelusta niin, että se oikeasti näkyy ja kuuluu. Aiempi asiakaspalvelukokemus ja esimerkiksi kokemus kahvilassa tai kaupassa työskentelystä helpottaa varmasti työhön sujahtamista.

Työ on osa-aikatyötä ja työtunteja on tarjolla arviolta 45 tuntia kolmessa viikossa. Työvuoroja voi olla maanantaista lauantaihin ja vuorot vaihtelevat noin klo 7-17-välillä. Työssä noudatetaan MaRa:n työehtosopimusta ja palkkaluokkaa, jossa palkka asettuu 11,38 -12,67 eur/h välille, tehtävän/työnkuvan ja aiemman alan työkokemuksesi mukaisesti. Toki voit aina esittää myös oman palkkatoiveesi, hyvien perustelun kera. 

Työssä tarvitset myös hygieniapassin (tai valmiuden sen suorittamiseen) ja hyvän suomen kielen taidon. 

Hyvään työporukkaan etsitään siis uutta hyvää työkaveria!

Täytä työhakemusprofiili osoitteessa eezy.fi ja varaa aika haastatteluun soittamalla puh. 040 307 5600 (arkisin klo 8-16). Jos sinulla on jo profiili meillä Eezyllä niin muistathan merkitä kiinnostuksesi tähän työpaikkaan tai soita.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Lappeenranta
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kemi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Paimio
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Mänttä
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti