Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja reissutyöhön

Kaivinkoneenkuljettaja reissutyöhön

Etsimme asiakkaallemme ammatti-ihmistä työskentelemään taajama-alueella kuitukaapelin kaivamisen parissa. Olemme osa Wulff-konsernia ja tarjoamme henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita eri aloille. Tule mukaan tekemään työnhausta ja kumppanuudesta henkilökohtaista, hauskaa ja helppoa! Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme ja Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi.

Työt alkavat Porista toukokuun puolen välin aikoihin pyöräalustaisella kaivinkoneella. Heinäkuun puolesta välistä työmaa vaihtuu Hämeenlinnaan telakoneella työskentelyn parissa. Työt kestävät siihen saakka, kunnes maa menee jäähän. Hakijoilta edellytämme vahvaa aikaisempaa kokemusta kaivinkonehommista, kykyä työskennellä tiimin jäsenenä sekä valmiutta nousta myös välillä kaivinkoneesta pois tekemään maanpäällisiä tehtäviä yhdessä maanrakennustyöntekijän kanssa. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään kohtuullisen uudella 8 tn telakoneella sekä pyöräalustaisella kaivinkoneella. Mikäli valittu henkilö asuu kauempana, myös majoitus järjestetään valitulle henkilölle.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä heti hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/2909194 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Mikäli haluat tiedustella lisää, soita Ramille:

Rami Korpi
041 732 5380
[email protected]

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.?

Työpaikan osoite: 28100
Työ alkaa: 13.05.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 13.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b789f250-d...
Ilmoitus jätetty: 25.04.2024 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b789f250-db4d-403f-a02c-1b42ba48730c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettaja reissutyöhön

Wulff Works Pohjanmaa Oy
Hämeenlinna
Etelä-Pohjanmaa
Kanta-Häme
Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti