Skip to main content

kaukolämpöeristäjä

Haemme asiakkaallemme eristäjiä kaukolämpöverkoille

Etsimme yhteistyökumppanillemme kaukolämpöverkkoeristäjiä vaihtuviin kohteisiin Keski-Suomen alueelle. Työssäsi pääset tekemään töitä raikkaassa ulkoilmassa osana ammattitaitoista tiimiä, kun eristät kaukolämpöputkia eri kohteissa. Työtehtäviisi kuuluu asentaa muoviholkit eristeiden päälle ja ruiskuttaa uretaania jatkoksiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asentaa suojamuovikaulukset eristeiden päälle.

Työhön tarvitset reipasta ja pelkäämätöntä asennetta oppia uutta. Raksan kokemus katsotaan eduksi. Työhön tarvitset voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia, Tieturva 1 sekä tulityökorttia. Tarpeen vaatiessa olemme mukana tukemassa kouluttautumista.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme pitkäaikaista työtä osaaville tekijöille, sekä mahdollisuuden työllistyä asiakkaan kirjoille, mikäli homma toimii oikein hyvin. Palkkaus TESsin mukaan, mutta neuvottelemme mielellämme, mikäli siihen on vain tarvetta.

Miten haet työpaikkaa:

Jätä hakemus meille, niin olemme pikaisesti yhteydessä. lisätietoa antaa Mikko-Matti Viinikka 0503392257

Hae paikkaa viimeistään 24.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0503392257, soittele

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

kaukolämpöeristäjä

Barona Rakennus
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Tampere
Barona Rakennus
Jyväskylä
Barona Rakennus
Tampere
Barona Rakennus
Jyväskylä
Barona Rakennus
Jyväskylä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti