Skip to main content

Kehitysinsinööri, pilotoinnin laboratorio

Would you like to join a global, growing company that innovates for a more sustainable tomorrow? UPM could be the team for you. We are frontrunners in developing renewable alternatives to fossil-based materials. Besides enabling both businesses and consumers make more sustainable choices, we strive to create a positive UPM experience for all our employees around the world. We live by our values - trust and be trusted, achieve together, renew with courage. Join us in creating a future beyond fossils!

Etsimme nyt kehitysinsinööriä Biofore Base -pilotointiin Lappeenrannan yksikköömme.

Terveisiä tulevalta esihenkilöltäsi

"Tervetuloa pilotointilaitoksillemme tekemään merkityksellistä työtä uusiutuvien fossiilivapaiden tuotteiden kehityksessä. Teemme pilottimittakaavaisia kokeiluja useille, erityisesti uusille liiketoiminta-alueille. Tavoitteenamme on kehittää uusia prosesseja ja skaalata niitä tuotantomittakaavaan. Tarjoamme innovatiivisen työympäristön, mahdollisuuden kehittää itseään ja hyvän mahdollisuuden edetä urallasi.'' - Tuomas Mäkinen, päällikkö, pilotointitoiminnot

Mitä teet 

 • Toimit työnjohtajana pilotointilaitoksen uudessa laboratoriossa

 • Vastaat laboratorion laatujärjestelmästä ja sen kehittämisestä sekä turvallisuudesta

 • Teet tiivistä yhteistyötä T&K-asiantuntijoidemme sekä pilot- ja laboratoriotoimintojemme kanssa koeajonäytteiden analysoimiseksi

 • Yhdessä pilotointilaitosten työnjohtajien kanssa varmistat koeajonäytteiden sujuvan etenemisen koeajojen ja laboratorioiden välillä

 • Kehität uuden laboratorion toimintatavat vastaamaan vaatimuksia

Kuka olet 

 • Sinulla on vähintään kemiantekniikan insinöörin tai muu soveltuva tutkinto

 • Turvallinen työskentely on sinulle työn perusta

 • Sinulla on hyvä ymmärrys kemian analytiikasta, erityisesti kromatografisista menetelmistä

 • Työkokemus akkreditoidusta laboratoriosta katsotaan eduksi

 • Sinulla on ymmärrys ISO 17025:2017 -vaatimuksista

 • Olet innokas oppimaan ja kehittämään itseäsi

 • Olet päättäväinen, joustava sekä pystyt tekemään päätöksiä itsenäisesti

 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellinen työ - Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä 'Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.

 • Välittävä yhteisö - Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

 • Kehittymismahdollisuudet - Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

 • Vastuullinen työnantaja - Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Mäkinen, päällikkö, pilotointitoiminnot, [email protected] tai puh. +358204155494.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2024. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 16 600 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore - Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää X | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

#LI-POST

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehitysinsinööri, pilotoinnin laboratorio

UPM
Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti