Skip to main content

Kehityspäällikkö, Palvelutuotanto

Kehityspäällikkö vastaa Palvelutuotannon tuotannontuen toiminnasta. Tuotannontuki tuottaa viidelle maantieteelliselle alueelle ja osittain myös kunnossapidolle tarvittavat tukipalvelut. Vastuu laadunhallinnasta ja sen johtamisesta sekä kehittämisestä on tuotannontuessa. Kehityspäällikkö on myös aktiivisessa roolissa erilaisissa kehityshankkeissa Palvelutuotannossa ja koko Tilapalveluissa. Kehityspäällikkö toimii myös tuotannontuen lähiesihenkilönä johtaen yksikön päivittäistä toimintaa. Kehityspäällikkö tukee esihenkilöään Palvelutuotannon toiminnassa ja on myös esihenkilön sijainen tämän poissaolojen aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon Tilapalvelut-liikelaitos, Tekniikantie 15, 02070 Espoon kaupunki
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta kehittämisestä, kiinteistöjen ylläpidosta, palvelujen ostamisesta, niiden valvomisesta ja johtamisesta.

Arvostamme kokemusta siivouksesta, kiinteistönhoidosta tai kunnossapidosta. Myös yleinen kiinnostus uuden oppimiseen auttaa tehtävässä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Taneli Kalliokoski, sähköpostilla [email protected], puhelimitse 22.3. klo 8-9 sekä 23.3. klo 12.30-13.30 numerossa 0404809370.
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 4455,77 €/kk
Työ alkaa: 1.5.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-25-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11880987

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti