Skip to main content

TET-harjoittelu Alma Media, 5 paikkaa/viikko 

Sijainti: Alvar Aallon katu 3 C, 00101 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikko 20. Harjoittelun pituus on 1 viikko. 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Kyllä 

Kieli: Suomi, Englanti 

Mikä on Alma Media? 

Tervetuloa TET-jaksolle Alma Medialle! Alma Media on digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä kansainvälinen yhtiö. Kehitämme alustoja, joilla käyttäjät voivat etsiä tietoa tai löytää itselleen vaikkapa kodin, auton tai työpaikan. Ehkä oletkin kuullut etuovi.comista, Joblystä tai autotalli.comista? Toimittajamme tekevät sisältöjä, kuten uutisia ja videoita eri kanaviin ja tavoitamme suurimman osan suomalaisista viikottain. Iltalehti, Kauppalehti ja Talouselämä kuuluvat myös Alma Mediaan.  Ketä meillä on töissä?   Meitä almalaisia on yhteensä noin 1600, 11 eri maassa. Olemme monen eri alan asiantuntijoita. Joukossamme on sekä digikehityksen ja teknologian, myynnin ja markkinoinnin, journalismin, liiketoiminnan kehittämisen ja hallinnon osaajia. Kulttuurimme on ystävällinen, moderni ja avoin. 

Työtehtävät 

Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti Alman liiketoimintaan mediasta markkinapaikkoihin. Työskentelet Alma-talon modernissa toimistossa, tapaat eri alan asiantuntijoita ja voit esittää heille kysymyksiä. Mikä parasta, pääset kokemaan TET-jakson yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa, sillä otamme TET-viikolle 5 harjoittelijaa. Jakson aikana teette yhdessä ryhmätehtävän, joka esitellään viikon päätteeksi yrityksen edustajille. 

Alma Media voisi olla sinulle oikea paikka, jos tunnistat itsesi kuvauksesta:  

Pidät ryhmässä toimimisesta, olet kiinnostunut laajasti erilaisista aiheista, toimit sujuvasti myös englanniksi, sinua kiinnostaa erityisesti joku seuraavista: digikehitys, myynti, markkinointi tai journalismi. 

Näin haet 

Hae paikkaa osoitteessa: rekry.almamedia.fi. Kirjoita hakemukseesi, miksi haluaisit tehdä TET-harjoittelun juuri Almalla. Kerro lyhyesti myös toiveitasi viikon suhteen: mikä sinua erityisesti kiinnostaa (koodaus, markkinointi, data, yrittäjyys, media tai vaikka joku brändimme tai tuotteemme). Pyrimme sisällyttämään viikon ohjelmaan myös tettiläisten mahdollisia toiveita ja kiinnostuksen kohteita. Kerro hakemuksessasi myös, mitkä ovat vahvuuksiasi ja missä olet hyvä. Hae TET-paikkaa täyttämällä lomakkeeseen yhteystietosi sekä liittämällä kirjoittamasi hakukirje ”Hakemuskirje” -kohtaan liitetiedostoissa. Muista lopuksi vielä lähettää hakemuksesi klikkaamalla ”hae paikkaa” -painiketta. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti