Skip to main content

Kesätöihin kiinteistönhoidon ulkoaluetöihin

Oletko valmis viettämään kesää kanssamme töiden merkeissä? Etsimme iloista ja aktiivista tiimipelaajaa kiinteistönhoidon ulkoaluetöihin kesäkaudeksi 2024! Työt kestävät keväästä syksyyn ja voimme sopia työtunneista sekä työn aloitusajankohdasta yhdessä. Millaisia tehtäviä kesätyöt meillä pitävät sisällään?
- Nurmenleikkuuta ja pieniä istutustöitä

- Ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa

- Kitkentää, pensaiden leikkausta, piha-alueiden siivousta, kalusteiden pesua sekä muita ulkoalueilla suoritettavia tehtäviä

Etsimme henkilöä, joka nauttii ulkotöistä, on oma-aloitteinen ja haluaa oppia uutta. Toivomme sinulta myös:
- B-ajokorttia

- Valmiutta työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

- Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä eduksi

Tarjoamme sinulle:
- Mukavan työympäristön ja tiimin tuen

- Mahdollisuuden oppia kiinteistönhoidon tehtävistä

- Roppakaupalla kokemusta, josta on hyötyä jatkossakin

- Kesän täynnä mielenkiintoisia projekteja!

Ole rohkeasti yhteydessä [email protected], jos sinulla heräsi kysyttävää kesätöistä meillä. Vastaamme kyselyihin mielellämme! Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisella hakulomakkeella viimeistään 30.4. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisäys tiimiimme. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialalla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, kiinteistöassistentteja ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: Nihtisillankuja 6, 02630 Espoo
Palkkaus: alan TES:n mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/90536a58-9...
Ilmoitus jätetty: 05.02.2024 12:11
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 90536a58-9cf6-440f-9851-40198f1ace56

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Kotikatu kiinteistöpalvelut vaikuttavuus

Kotikatu kiinteistöpalvelut synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Kotikatu kiinteistöpalvelut synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kotikatu kiinteistöpalvelut

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kotikatu kiinteistöpalvelut Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätöihin kiinteistönhoidon ulkoaluetöihin

Kotikatu Oy
Espoo
Uusimaa
Kesätyö, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti