Skip to main content

Kesätöihin pienten lasten yksikköön Rinnekodit Pi

Neljä viidestä kesätyöntekijästämme suosittelee meitä työnantajana ja 78 % kokee saaneensa vieraanvaraisen vastaanoton. Tule sinäkin kanssamme mahdollistamaan kesän pieniä ja suuria ilon hetkiä asiakkaillemme!

Tervetuloa Pikkurinteelle!

Rinnekodit Pikkurinne tarjoaa vaikeasti kehitysvammaisille lapsille pitkäkestoista kuntouttavaa hoitoa ja lyhytaikaista tilapäishoitoa. Meillä saat käyttää hoitotyön ammattitaitoasi joka päivä ja oppia uutta hoidollisessa yksikössä, jossa sairaanhoitajat ja lähihoitajat huolehtivat perehdytyksestä. Toteutamme kuntouttavaa hoitoa huomioiden lasten ja nuorten yksilölliset tarpeet. Teemme tiivistä yhteistyötä myös lasten ja nuorten lähipiirin kanssa.

Pikkurinne sijaitsee Espoon Lakistossa Vihdintien varressa. Bussilinja 345 kulkee Helsinki - Lakisto väliä säännöllisesti ja mahdollistaa pääsyn jokaiseen työvuoroon. Omalla autolla olemme myös hyvin saavutettavissa, meille on esimerkiksi Vihdistä 26 km, Klaukkalasta 8 km ja Vantaan Myyrmäestä 19 km.

Kesätyöntekijän tehtävästä

Kesätyöntekijänä pääset hoidolliseen työhön, jossa saat nauttia kesästä lasten ja työkavereiden kanssa. Osa Pikkurinteen lapsista on kehitysvammaisia ja osalla on neurologisia sairauksia. He tarvitsevat runsaasti sairaanhoidollista apua ja tukea päivittäisissä toiminnoissa.

Hoidon lisäksi tuot lasten ja nuorten arkeen mieluisia asioita - aurinkoiset ilmeet ja eleet, kesän lämmin kosketus ja varjojen suoma viileys ovat kaikki asiakkaillemme merkityksellisiä kokemuksia!

Meillä pääset oppimaan uutta

Meillä pääset täydentämään osaamistasi esimerkiksi itsemääräämisoikeudesta, osallisuuden tukemisesta ja kuntoutuksesta.

Tarjoamme sinulle vieraanvaraisen perehdytyksen, jonka toteuttamisessa hyödynnämme erityisesti sijaisille suunniteltua perehdytysohjelmaa. Varmistamme, että tukea on aina saatavilla, ja rohkaisemme sinua luottamaan omiin taitoihisi.

Hyödynnämme tiimeistämme löytyviä vahvuuksia ja moniammatillista osaamista

Tiimiisi kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, vastaava sairaanhoitaja ja esihenkilönäsi toimiva palveluyksikön johtaja. Kanssamme yhteistyötä tekee myös laaja asiantuntijajoukko. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat myös esimerkiksi lasten neurologi ja fysioterapeutti.

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle turvallisen ja arvostavan työyhteisön.

Parhaita asioita tiimissämme on loistava työilmapiiri, jossa jokainen arvostaa työkaverin ammattitaitoa ja on valmis auttamaan tarvittaessa. Olemme huumorintajuista porukkaa ja se välittyy myös työssämme!

Tarjoamme hyvinvointisi tueksi:

oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

kattavan tapaturmavakuutuksen

kehittymismyönteisen ilmapiirin ja monipuolisen sisäisten kurssien tarjonnan

tervetuliaislahjan, jolla haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme

mahdollisuuden suorittaa harjoittelujakson kesätyössäsi (sovi asiasta etukäteen opettajasi ja yksikön esihenkilön kanssa)

Odotamme sinulta:

lähihoitajan tai sairaanhoitajan opintoja tai valmista tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen

innostusta lasten parissa työskentelyä kohtaan

valmiutta kolmivuorotyöhön

halua tehdä kesästä asiakkaillemme ikimuistoinen - kuten mekin haluamme sinulle!

Kiinnostuitko? Jätä hakemus!

Meille on helppo hakea ilman CV:tä tai pitkää hakukirjettä. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten rekrytointi voi sulkeutua jo ennen hakuajan päättymistä 31.5.2024. Työ sijoittuu sopimuksen mukaan touko-syyskuun väliselle ajalle - voit toivoa itsellesi sopivaa ajankohtaa.

Ymmärrämme, että työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää, ja välitämme siitä, miten sinä voit. Meillä voit halutessasi tehdä myös pidempiä työpäiviä, jolloin myös vapaapäivien määrä lisääntyy. Tutustu meidän uuteen työvuorosuunnittelu malliin täältä (https://www.rinnekodit.fi/ajankohtaista/lisaa-joustoa-tyovuorosuunnittel...)!

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy tehtävänimikkeen, kokemusvuosien ja opintopisteiden mukaan.

Esimerkkejä palkkauksesta:

- Lähihoitajaopiskelija (alle 2/3 opinnoista suoritettu) G16B (2111,57- 2322,86 )

- Lähihoitajaopiskelija (2/3 opinnoista suoritettu) G20C (2300,24 - 2488,24 )

- Lähihoitaja G22 (2412,63- 2731,52 )

- Sairaanhoitajaopiskelija (2/3 opinnoista suoritettu) G22D (2594,16-2827,62 )

- Sairaanhoitaja G25 (2796,74-3 073,84)

Mietityttääkö jokin? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Satu Suihkonen

050 3736895 arkisin klo 7-15

[email protected]

Lue lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Pikkurinne - Rinnekodit (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-pikkurinne/)

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2 900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

sydänmukana #elämänpoluilla

Yhteystiedot: Satu Suihkonen, [email protected]
Työpaikan osoite: Kumputie 1, 02980, Espoo, 02980 Espoo
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fbb5fd64-8...
Ilmoitus jätetty: 03.05.2024 13:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fbb5fd64-8d04-44d6-9225-0e2cffaa86b4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti