Skip to main content

KESÄTYÖ - DNA Etämyyjä Joensuu

Onko tulevan kesän työpaikka vielä hakusessa?  Haluaisitko mukaan huipputiimiin ja kartuttaa arvokasta työkokemusta, josta on taatusti hyötyä tulevaisuudessa? Myyntitiimimme hakee kesäksi hyviä tyyppejä huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista – olisitko sinä uusi työkaverimme? 

Etsimme uusia etämyyjiä aloittamaan matkansa kanssamme DNA:lla, yhteisellä menestyksen tiellä. 

Yhteisen matkamme aikana pääset oppimaan ja kehittämään tärkeitä taitoja tulevaisuuteesi kesätyöntekijöille räätälöidyn uuden myyjän polun avulla. Vakaus, turvallisuus ja oppiminen - näistä kulmakivistä kesätyö DNA:lla muodostuu. Yhteisen matkamme aikana kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa ja ilman tulospaineita. Etenemme kanssasi pienin askelin oppimistavoitteita eteenpäin, valmennamme, harjoittelemme, autamme. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle.

Etämyyjänä pääset tarjoamaan DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin, asiakkaan tarpeista riippuen. Myyntitaitojen valmennuksen lisäksi saat kattavan perehdytyksen palveluihimme sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamiin urakehitysmahdollisuuksiin.

Työaika ja palkkaus 

Työtä voi tehdä joko 30 tuntia viikossa (6h työpäivät) tai 37,5 tuntia viikossa (7,5h työpäivät). Työaika on pääosin arkisin 8-18 välisenä aikana. Satunnaisesti tehdään myös lauantai- ja iltavuoroja. Uudistetun vuoromallimme avulla vapaa-aikasi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, ja tienaat aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,80 e/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa kuitenkin huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, keskipalkan ollen noinh 20€/h eli  2500 €/kk, 6h päivillä.

Lisäksi alkuperehdytyksen jälkeen työntekijällä on mahdollisuus etätöihin!

Mitä toivomme sinulta?  

Tärkeintä on, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa porukkaamme juuri sellaisena kuin olet!

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 07.05.2024 20:59 mennessä.

DNA Puhelinpalvelukeskus

DNA Etämyyntikeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien Etämyyntikeskuksien ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan etämyyntikeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNA:lle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ - DNA Etämyyjä Joensuu

DNA Puhelinpalvelukeskus
Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

DNA Puhelinpalvelukeskus
Joensuu
DNA Puhelinpalvelukeskus
Rovaniemi
DNA Puhelinpalvelukeskus
Kajaani
DNA Puhelinpalvelukeskus
Turku
DNA Puhelinpalvelukeskus
Vaasa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti