Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KESÄTYÖ, Jakaja yöjakeluun, Porvoo

Kesäyö Postilla! 

 

Porvoon alueelle etsitään reippaita kesätyöläisiä varhaisjakeluun

 

Kesä on suomalaisille valon ja lämmön aikaa. Samaa lämpöä ja valoa kesä tuottaa myös Postin varhaisjakajille, jotka saavat työssään nauttia suomalaisesta kesäyöstä kauneimmillaan! Kuvittele itsesi työhön, jossa saat saman työvuoron aikana kokea auringonlaskun ja -nousun ja koet, kuinka luonto herää jälleen uuteen päivään!  

 

Tulethan päästämään jakajamme kesän viettoon ja ottamaan vastuun asiakkaillemme tärkeästä aamun lehden jakelusta. 

 

Työtä tehdään aamuyön tunteina 4-6 tuntia yössä ja viikon vapaayöt vaihtelevat eri viikkoina 6 yötä töitä ja 2 vapaata kierron mukaisesti. Lehdet jaetaan asiakkaille myös viikonloppuisin. 

 

Kun työ on aamulla tehty, niin pääset viettämään vapaata kesäpäivää, vaikka rannalla leväten, kun yön aikana olet saanut hoidettua päivän kuntoilut rapputreenin muodossa. 

 

Työn pääset aloittamaan heti ja työtä riittää elokuun puoleen väliin saakka.

 

Jotta voisit liittyä yön kulkijoidemme joukkoon, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja selvitä työstä joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Kaikki alueen reitit ovat autoreittejä, joten sinulla pitää olla ajokortti ja riittävästi ajokokemusta.

 

Kokemuksesta on hyötyä, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen, joten työstä selviää, kunhan sinulta löytyy reipasta mieltä ja positiivista asennetta. 

Perustuntipalkka yölisällä on 10,66 €, lisäksi maksetaan erillisistä mainosjakeluista kappalekorvauksia. 

 

 

Jätäthän hakemuksesi suoraan sähköpostilla esimiehelle Pia Vuorela [email protected] mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 5.6.2022 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KESÄTYÖ, Jakaja yöjakeluun, Porvoo

Porvoo
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti