Skip to main content

Kesätyö: Keittiötyöntekijä, Mainiokoti Havukoto, Mäntsälä

Haemme keittiötyöntekijää kesäloman sijaisuuteen, Mainiokoti Havukotoon, Mäntsälä

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Havukotoon, Mäntsälään!

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi. Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen.

Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden lämmittämisestä tiskihuoltoon, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen sekä omavalvonnan seuranta. Työpaikkamme on savuton. Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. “Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu?rikosrekisteriote.”? 

Työn ajankohta: 22.7.-11.8.2024. Työ on päivätyötä.
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan sopimuksen mukainen

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:?
Yksikönjohtaja Birgitta Ojonen, 050 553 5302 (klo 9-13), [email protected] 

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/M...
Työpaikan osoite: Laurintie 3, 04600 Mäntsälä
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 19.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 17.05.2024 13:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fe42e5c7-fdb4-4644-9d88-8a817ac1befd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö: Keittiötyöntekijä, Mainiokoti Havukoto, Mäntsälä

Mehiläinen Oy
Mäntsälä
Uusimaa
Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 17.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti