Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätyöntekijöitä varaosamyyntiin Lappeenrantaan

Haemme asiakaspalvelusta innostuneita sesonkimyyjiä erikoistavarakaupan asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan.

Tehtäviin kuuluu varaosamyynti, asiakaspalvelu ja myymälän esillepano. Määräaikainen sijaisuus alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää syyskuun puoleen väliin saakka. Sopimustunteja on 20 h / viikko. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, ja ne sijoittuvat kello 6 ja 20 välille.

Odotamme hakijalta teknistä osaamista tai kiinnostuneisuutta mm. ajoneuvoista ja niiden varaosista sekä ystävällisiä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Reipas asenne ja innokkuus uuden oppimiseen on tärkeää. Eduksi luetaan kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä.

Työsopimus tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa. Työsuhteessa sovelletaan Kaupan työehtosopimusta. Tule mukaan näyttämään potentiaalisi ja oppimaan lisää varaosista, asiakaspalvelusta ja myynnistä kaupan alalla yhdessä innostavien työkavereiden kanssa!

Odotamme hakemustasi pian osoitteessa www.adecco.fi. Haethan paikkaa pian, täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja Adeccolta antaa HR Consultant Elisa Kansikas [email protected], p. 040 6357649. Puhelimitse olen tavoitettavissa arkisin 13-14.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Elisa Kansikas, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijöitä varaosamyyntiin Lappeenrantaan

Adecco
Lappeenranta
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti