Skip to main content

Kesätyöt Metsä Groupissa – Uudistava maankäyttö ja tehtaiden biodiversiteettisuunnitelmat

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan noin 30 maassa. Edistämme monimuotoista, yhdenvertaista ja mukaan ottavaa kulttuuria. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Group Services

We welcome people from diverse backgrounds and different stages of life. Metsä has space and opportunities for many kinds of talent, regardless of age, gender, ethnic background, sexual orientation, disability or other characteristics - Metsä is for all. Read more: metsagroup.com/metsaforall.

Metsä Group's Group Services employ some 1,000 professionals in finance, IT, sourcing and logistics, HR, technology, business process development, communications, law, and many other fields. Their task is to support Metsä Group and its Business Areas in implementing their strategy. Our specialists' independent work is supported by a strongly networked workplace community.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin uudistavan liiketoiminnan ympäristötehtävään Metsä Groupin pääkonttorille.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Haluatko mukaan kansainvälisesti ainutlaatuiseen kehityshankkeeseemme? Tule meille kesätöihin edistämään merkittävää muutosta luonnon monimuotoisuuteen liittyvissä ratkaisuissa.

Metsä Groupin uudistavan maankäytön kesätyössä toteutat teollisuusalueiden ja rakennetun ympäristön luontopohjaisia ratkaisuja yhdessä rautaisten ammattilaisten kanssa yhtiön tehdaspaikkakunnilla. Tehtäväsi on koordinoida ja tukea Kemissä aloitettua biodiversiteettisuunnitelmaa, jonka tavoitteena on esimerkkinä muuttaa koko rakennetun ympäristön toimintakulttuuria.

Kemi toimii pilottikohteena koko Metsä Groupin kattavassa tehdaspaikkakuntien biodiversiteettisuunnitelmien laatimisessa. Suunnitelmat tullaan toteuttamaan 24 tehdaspaikkakunnalla useassa eri maassa. Hankkeessamme on monipuolistuva joukko yhteistyökumppaneita, joiden kanssa verkostoidut ja teet yhteistyötä.

Tämä kesätyötehtävä sijoittuu Metsä Groupin yhteiskuntasuhteet ja kestävä kehitys -tiimiin, joka tukee konsernin liiketoimintoja koko arvoketjun läpi metsänhoidosta tuotantoon ja aina lopputuotteisiin saakka. Meidän tiimimme johtaa Metsä Groupin kestävän kehityksen prosesseja ja varmistaa kestävän kehityksen strategisten tavoitteiden toteutumista. Tervetuloa töihin meidän innovatiiviseen ja osaavaan porukkaan! 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme positiivista, energistä ja hyvää tyyppiä, joka on kotonaan itsenäisessä työssä. Työ sujuu sekä suomeksi että englanniksi, ja sinulla on valmius matkustaa. Kesätyön tehtävät saat menestyksekkäästi maaliin, jos osaat koordinoida kokonaisuuksia, tehdä johtopäätöksiä sekä raportoida oppimaasi. Olet jo edennyt opinnoissasi luonnontieteiden, metsätieteiden tai ympäristönsuojelun alalla.

Miksi Metsä Group?

Meillä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta mukavassa porukassa.

Tarjoamme  loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja luoda urapolku alasi huippuosaajaksi. Kesän 2023 kesätyöntekijöistämme 92 prosenttia suosittelisi meitä ystävälleen.

Kurkkaa videolta, mitä aiemmat kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Tsekkaa myös viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksia Instagramista @metsagroup: tarinat löydät kohokohdista #KesäMetsässä.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Katso video ja lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/anonyymirekrytointi 

Hae kesäksi Metsä Groupiin!

Lisätietoa kesätyöhausta ja tehtäväalueista saat Kesätyöt-verkkosivultamme. Jokaisen tehtäväalueen yhteydessä lukee, missä liiketoiminnoissa ja paikkakunnalla kyseinen tehtävä on avoinna. Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä yksikköihimme, yhteystiedot löydät verkkosivultamme.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 29.2.2024, ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa.

Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.

Onnea hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti