Skip to main content

Kesätyöt tuotannossa - itäinen Suomi

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Group

www.metsagroup.com

Metsä Group leads the way in the bioeconomy. We invest in growth, developing bioproducts and a fossil free future. The raw material for our products is renewable wood from sustainably managed northern forests. We focus on the growth sectors of the forest industry: wood supply and forest services, wood products, pulp, fresh fibre paperboards, and tissue and greaseproof papers.

Metsä Group's annual sales is approximately EUR 5.5 billion, and we have around 9,200 employees in 30 countries. Our international Group has its roots in the Finnish forest: our parent company is Metsäliitto Cooperative owned by 100,000 forest owners. 

KESÄTYÖT TUOTANNOSSA - ITÄINEN SUOMI

Haemme kesäksi 2023 satoja kesätyöntekijöitä tuotannon tehtäviin tehtaillemme eri puolille Suomea. Kesätöitä on tarjolla kaikilla tuotantolaitoksillamme eli sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla, sahoilla sekä Kerto- ja vaneritehtailla.

Tällä hakulomakkeella voit hakea tuotannon tehtäviin itäisen Suomen alueelle, johon kuuluvat seuraavat tuotantolaitoksemme:

  • Metsä Boardin massatehdas, Joutseno

  • Metsä Boardin kartonkitehdas, Simpele

  • Metsä Fibren sellutehdas, Joutseno

  • Metsä Fibren saha, Lappeenranta

  • Metsä Woodin Kerto- ja vaneritehtaat, Punkaharju

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Työtehtävät vaihtelevat tuotantoprosessin ja valmistettavan tuotteen mukaan. Tuotantoprosessin töihin kuuluvat muun muassa kenttätehtävät, prosessinohjauksen tehtävät, lajittelu, ladonta, laadunvalvonta, trukinkuljetus ja pakkaus. Lisäksi töitä on laboratoriossa, logistiikassa ja tuotannonsuunnittelussa. Valitse sinua kiinnostavat tehtävät ja toimipisteet hakulomakkeella.

Työpäivät tuotannossa ovat vaihtelevia ja tarjoavat rutkasti kokemusta ja uutta opittavaa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset tekemään töitä itsenäisesti. Tukenasi on kannustava ja mukava työporukka.

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on töitä monenlaisille tekijöille sekä ammattiopisto- että korkeakoulupohjalta. Voit olla myös alkuvaiheen opiskelija. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kemian-, energia-, kone-, prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikasta, puuteollisuudesta tai tuotantotaloudesta.

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon ja halua oppia ja kehittyä työssä. Suurin osa tuotannon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä? 

Metsässä pääset työskentelemään kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa! Tule edistämään fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta.    

Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi. Kesän 2022 kesätyöntekijöistämme 97 prosenttia suosittelisi meitä ystävälleen.   

Katso videolta, mitä aiemmat kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävistä Metsä Groupissa.   

Tältä videolta pääset kuulemaan kesätyöntekijöiden kokemuksista Simpeleen tehtaallamme ja muutosta uudelle paikkakunnalle kesätyön ajaksi.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löydät kohokohdista #KesäMetsässä.    

Hae kesäksi Metsään! 

Kesätyöhausta ja tehtäväalueista kerromme vielä tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnossa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yksiköidemme yhteystiedot, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.   

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2023 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään hakemustasi myös muissa kesätyöhauissamme.   

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.    

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme - tarjoamme kiinnostavia kesätöitä esimerkiksi tuotannon esihenkilötehtävissä ja Supply Chain tehtävissä.   

Onnea hakuun!   

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöt tuotannossa - itäinen Suomi

Lappeenranta
58500 Punkaharju
56800 Rautjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti