Skip to main content

Kiinteistö- ja hallintosihteeri

Kiinteistö- ja hallintosihteerin vakituinen paikka

Haemme Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskukseen kiinteistö- ja hallintosihteeriä vakituiseen toimeen.

Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskus vastaa rakennusomaisuuden ylläpidosta, kehittämisestä sekä hyvästä vuokrausasteesta, jonka lisäksi tilapalvelukeskus vastaa kaupungin investointi- ja peruskorjausohjelmista. Tilapalvelukeskuksessa on n. 60 hengen työyksikkö joka toimii osoitteessa Jämytie 33, 96910 Rovaniemi.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi) tai soveltuva opistotasoinen tutkinto (merkonomi).

Tilapalvelukeskuksen kiinteistö- ja hallintosihteerin tehtäväkuvaukseen sisältyy muun muassa talousarvion ja tilinpäätökseen laatimiseen liittyvät työtehtävät, hallinnolliset tehtävät, kiinteistö- ja henkilöstöhallintaan liittyvät tehtävät sekä osto- ja myyntireskontraan liittyvien laskujen käsittely.

Kiinteistö- ja hallintosihteerin tehtävässä vastaat myös toimistomme viihtyvyydestä, asiakaspalvelusta ja muista erikseen sovittavista toimistotehtävistä.

Odotamme hakijoilta hyviä tiimityöskentelytaitoja, toimisto-ohjelmien (Microsoft Office/Google) riittävän tason hallintaa, sekä oma-aloitteista asennetta. Tehtävien hoidossa on etua hyvistä vuorovaikutustaidoista, huolellisuudesta ja täsmällisyydestä. Kiinteistö- ja hallintosihteerin työssä arvostamme myös kiinteistöalan aikaisempaa työkokemusta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Kiinteistö- ja hallintosihteerin työaika on liukuva toimistotyöaika. Tehtäväkohtainen palkka on 2.592 euroa, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva kokemuslisä. Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koeaikana. Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä, jonka tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Toimen täytössä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Tilapalvelukeskus, Jämytie 33, 96910 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä kiinteistö- ja hallintosihteeri. Hakuaika päättyy 17.4.2024, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 15.00 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Yhteystietomme

hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg 040 - 533 5758, [email protected], kiinteistömanageri Lauri Lehtinen 040 - 672 8181 [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Rovaniemen kaupungilla on palveluksessaan 2000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.

Sijainti
Jämytie 33
96910 Rovaniemi

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistö- ja hallintosihteeri

Rovaniemi
Vakituinen

Julkaistu 03.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti