Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle

Coorin kiinteistöhuollon palveluohjaajana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle työhön osallistuvaa

KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUOHJAAJAA

Etsimme tiiviiseen tiimiimme sinua, pitkään alalla työskennellyt osaaja, joka viihdyt mukana kentällä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) sekä sopimuspalkan.

Toimit palveluesihenkilön oikeana kätenä. Huolehdit, että homma kentällä toimii, ja kaikki tietävät tehtävänsä ja vastuunsa. Työskentelet omien vastuukohteidesi kiinteistönhoitajana ja osallistut viikko- huolto- ja urakoitsijapalavereihin.

Kohteina on esimerkiksi päiväkoteja, hoivakoteja sekä liikekiinteistöjä. 

Pääset osaksi hyvähenkistä porukkaa missä asioita tehdään ja toisiin luotetaan.

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Mitä osaamista odotamme?

Olet työskennellyt kiinteistöhuollon tehtävissä jo useamman vuoden ja sinulla on tehtävään sopiva koulutus. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja jaat mielelläsi osaamistasi muille. Sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle, eikä myynnillisestä otteestakaan ole haittaa. Sinulla on hyvä työturvallisuus ajattelu.

Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia ja suomen kielen taitoa.

Toivomme, että sinulla on päivystysvalmiutta, kun olet perehtynyt asiakaskohteisiin. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja hänen on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua

 

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Lähetä meille hakemus täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Kerrothan tuolloin aikaisemmasta kokemuksestasi kuitenkin lomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 3.3. Mutta tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ragnar Siimann arkisin kello 10-15. Ragnarin tavoitat numerosta 050 3366 523.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle

Espoo
Helsinki
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti