Skip to main content

Kiinteistönhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Määräaikainen työsuhde, Vuorotteluvapaasijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Huoltovarmuuspalvelut, Kiinteistöyksikkö, Kiinteistönhuollon palvelut

Työavain: SOTEPE-05-29-24
Haku Päättyy: 05.06.2024 klo 16:00
Palkka: Teht. koht. 2 256,84 €/kk + mahdolliset HYVTES:n TS-liitteen mukaiset lisät
Palvelussuhde: 31.7.2024 - 31.12.2024
Työpaikan osoite: Vallinkoskentie 11, 00610

Haluatko päästä pelastusalan näköalapaikalle oppimaan uutta ja näkemään Helsinkiä pintaa syvemmältä? Etsimme motivoitunutta ja positiivisen työotteen omaavaa kiinteistönhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen osaksi pelastuslaitoksen kiinteistönhoitoryhmää, joka huolehtii Helsingin pelastusasemien ja kallioväestönsuojien toimintavalmiuden ylläpidosta.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitotehtäviä, asiakaspalvelua ja tietoteknisten järjestelmien käyttöä. Vastaat pelastuslaitoksen toimitilojen ja kallioväestönsuojien LVI-laitteistojen sekä kallioväestönsuojien kriisiajan laitteistojen huolloista ja korjauksista osaamistasosi mukaisesti. Toivomme, että olet kiinnostunut kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä ja kiinteistöautomaatiosta. Tulet toimimaan kiinteistönhoitoryhmässä 3, jonka tukikohtana toimii Roihupellon kallioväestönsuoja.

Sinulla tulee olla kiinteistöalan ammattikoulutus, riittävät tietotekniset valmiudet ja vähintään B-luokan ajokortti. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kykyä toimia maanalaisissa tiloissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja motivoitunutta asennetta työhön. Työhösi sisältyy sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme asiakaspalvelua, joten työssä tarvitaan iloista palveluasennetta. Lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, halua oppia uutta, kehittyä sekä jakaa omaa osaamista.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista kiinteistönhoito- ja kunnossapitotehtävistä.

Lisäksi hakijan pitää täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena, seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
1) Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
tai
2) Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja tiimin tuen sekä merkityksellisen työn takaamassa meille kaikille turvallista Helsinkiä. Saat käyttöösi hyvät Helsingin kaupungin ja pelastuslaitoksen tarjoamat henkilöstöetuudet. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot ja antaa suostumus turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Olisiko tässä sinulle mielenkiintoinen ja innostava sijaisuus? Jos kyllä, jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.6.2024 klo 16.00. Halutessasi voit liittää hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen hakemuskirjeen.

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla tuotamme vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Pelastuslaitoksella teemme merkityksellistä työtä tuomalla turvallisuutta ja auttamalla hädän hetkellä. Palvelemme pääkaupunkia ehkäisemällä onnettomuuksia, pelastamalla ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä sekä suojelemalla ja ohjeistamalla väestöä erilaisissa hätä- ja poikkeustilanteissa.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat työn mielekkyys, lähijohtaminen ja työpaikan ilmapiiri.

Seuraa meitä somessa @stadinbrankkari.

Sopimusala
HYVTES Hyvinvointialan yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Esihenkilö Pauli Salminen
Puh. 09 310 31162
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistönhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti