Skip to main content

Kiinteistösähköasentaja aurinkovoimaloiden pariin

Adde Oy on moderni ja vahva kasvuyritys, jonka taustalla on vakaa emoyhtiö. Olemme Addella erikoistuneet toteuttamaan taloudellisesti kannattavia aurinkovoimalahankkeita. Työllistämme 50 henkilöä ja olemme yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaa rakentavista yrityksistä. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla, mutta toimimme koko Suomen alueella.

Asiakastyytyväisyytemme on toimialan parasta. Arvostamme suuresti hyvällä asenteella toimivia vastuunkantajia! Lue lisää meistä https://www.adde.fi

Kasvun myötä haemme nyt Addelle

KIINTEISTÖSÄHKÖASENTAJAA AURINKOVOIMALOIDEN PARIIN

rakentamaan kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tehtävän aloitusajankohta on sovittavissa. Toimipisteesi voi sijata joko Pirkanmaalla tai Vantaalla ja kyseessä on reissutyö.  Tehtävässä maksetaan osaamiseen perustuva palkkaus ja matkatöistä saat vielä päivärahat päälle.

Mitä tulet tekemään?

Työtehtäviin kuuluu aurinkovoimaloiden sähköasennukset taloyhtiöihin, yrityksiin sekä maatiloihin. Työ tapahtuu kohteesta riippuen joko pienessä tiimissä tai itsenäisesti. Saat käyttöösi oman hyvin varustellun asennusauton sekä toimivimmat työkalut.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sähköalan koulutusta sekä kokemusta kiinteistösähköasennuksista.
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sähköasennusten parissa
  • Systemaattista työskentelytapaa sekä ongelmaratkaisukykyä
  • Voimassa olevaa ajokorttia (vähintään B-luokka)
  • Valmiutta jatkuvaan reissutyöhön
  • Hyviä käytöstapoja ja positiivista otetta elämään
  • Aikaisempi kokemus aurinkosähköasennuksista katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä vetovoimaisessa ja kehittyvässä uusiutuvan energian markkinassa yrityksessä, joka on alansa edelläkävijä. Addella kannustetaan ammatilliseen kehittymiseen, joten omalla tekemisellä pystyt vaikuttamaan tulevaan uraasi. Yrityksen sisällä on mahdollisuuksia edetä esimerkiksi tiimin kärkimieheksi tai voimaloiden suunnittelun pariin. Addella työskentelee innostunut ja yhteen hiileen puhaltava työporukka, joten pääset tekemään taloudellisesti kannattavia aurinkovoimaloita pilke silmäkulmassa ja hyvässä porukassa. Töissä saa viihtyä! Olemme sitoutuneita työntekijöiden hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen.

Olisiko tässä tuleva työpaikkasi?

Mikäli haluat liittyä edelläkävijöiden joukkoon, jätä hakemuksesi linkin Liikkuva sähkötyöasentaja, Aurinkovoimalat - Adde kautta viimeistään 09.05.2024. Käsittelemme kaikki hakemukset ja ilmoitamme hakijoille etenemisestä viimeistään kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 040 167 8094

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti