Skip to main content

Kotisiivooja Tampereelle

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys on tunnettu asiakaslähtöisestä palvelusta ja moni asiakas onkin erittäin pitkäaikainen.

Käytännössä työssä tehdään kotitalouksien ylläpitosiivouksia monipuolisesti Tampereen alueella. Kokemusta siivoustöistä ei tarvitse olla, koska työhön perehdytetään kunnolla. Työssä pärjää hyvin reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella.

B-ajokortti ja oma auto on välttämätön, koska työssä liikutaan kohteiden välillä omalla autolla. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Työkielenä on Suomi, joten kielitaidon tulisi olla vähintäänkin hyvä.

Töitä tehdään arkisin aamu-/päivävuorossa ja töitä on tarjolla täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti tekijän tilanteesta riippuen.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja työt aloitetaan heti tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti