Skip to main content

Tule meille kohdeohjaajaksi hotellisiivouksen pariin Ikaalisiin.

Kohdeohjaajana työskentelet asiakaskohteessamme, hotellin ja yleisten tilojen siivouksesta vastaavana ohjaajana.

Keskeisimmät työtehtävät ovat päivittäinen siivoustyö ja kohde-esimiehen apuna toimiminen. Osallistut mm. työnjakoon, henkilöstön ohjaamiseen, perehdytykseen ja laadunvalvontaan sekä suorittavaan työhön. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. 

Työsuhde on vakituinen ja 105 tuntia/kolmessa viikossa. Työvuorosi sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja työ alkaa mahdollisimman pian. Sinulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus tehtävässä määräytyy Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Kohdeohjaajan työ edellyttää kokemusta siivoustyöstä sekä hotellialan tuntemusta. Aiempi kokemus hotellisiivouksen/ kerroshoidon esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Englannin kielen taitosi voi olla auttava, kunhan suomen kielen taitosi on hyvä. 

Sovit tiimiin, mikäli työskentelytapasi on asiakasystävällinen ja vaikutat omalla asenteellasi sekä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi myönteisesti työyhteisöön. Olet oma-aloitteinen, ongelmaratkaisija ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Opit mielelläsi uutta, olet joustava ja sitoudut hoitamaan sinulle annetut tehtävät. 

Huomioithan että mikäli et ole suomen kansalainen, sinulla tulee olla voimassa oleva työlupa Suomessa työskentelyä varten.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian verkkosivujemme kautta, kuitenkin viimeistään 3.3.2024. Käsittelemme työhakemuksia koko hakuajan ja paikka täytetään heti kun löydämme tehtävään sopivan henkilön.

Otamme vastaan työhakemuksia ainoastaan verkkosivujemme, hakulomakkeen kautta. 

N-Clean Oy on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Vuodesta 2019 N-Clean Oy on ollut osa MIAB-konsernia. Työllistämme yli 2000 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja myymälät. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. Tarjoamme sinulle moninaisen työyhteisön sekä savuttoman työympäristön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kohdeohjaaja

39500 Ikaalinen
Pirkanmaa
Vakituinen

Julkaistu 12.02.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti