Skip to main content

Kokenutta pyörämekaanikkoa

Etsimme joukkoomme KOKENUTTA pyörämekaanikkoa, joka osaa tehdä itsenäisesti korkealaatuista huoltoa varsin monenlaisille pyörille. Tehtävässä vaaditaan KOKEMUSTA ammattitason pyörähuollosta: kotimekaanikon kokemus ei anna riittäviä valmiuksia tähän tehtävään.

Meillä on Helsingissä kaksi liikettä: Kamppi ja Vesala. Hakemamme mekaanikko on valmis työskentelemään kummassakin sijainnissa. Välillä työskennellään yksin (ja siihen vaaditaan aiempaa KOKEMUSTA pyöräliikkeessä työskentelystä).

Työn aloitus mahdollisimman pian, mieluiten heti. Pyörähuolloissa on menossa vuoden kiireisin aika, joten oletamme valittavan mekaanikon osaavan tarttua työhön ilman koulutusjaksoa. Perehdytämme toki liikkeissä käytössä oleviin tietoliikenne- ja kassajärjestelmiin.

Ja mainitsinko jo, että hakijalta vaaditaan ammattitason KOKEMUSTA? Tyypillisinä päivinä huoltotelineellä voi olla kaupunkipyöriä, hybridejä; budjetti- ja keskihintaisia maantie- ja maastopyöriä ja tietysti sähköpyöriä. Työssä vaaditaan perustason renkaan- ja vaijerinvaihdon lisäksi osaamista Nexus-napojen öljykylvettämiseen, jarrujen ilmaamiseen, rihtaamiseen, sähköpyörien ohjelmapäivityksiin ja kuluneitten tai viallisten osien tunnistamiseen.

Ota yhteyttä viipymättä, olitpa sitten kiinnostunut koko- tai osa-aikaisesta työstä! Tärkeintä on, että sinulla on aiempaa KOKEMUSTA pyörähuollossa työskentelystä ja pystyt myös osoittamaan osaamisesi.

Hakijalla tulee olla oleskelu- ja työlupa Suomeen. Suomen osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta eduksi. Yrityksen sisäinen käyttökieli on englanti.

Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.07.2024 21:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/213ac3a2-b...
Ilmoitus jätetty: 12.05.2024 22:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 213ac3a2-b621-49f0-bfd7-8f521f626da1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokenutta pyörämekaanikkoa

Nice Bike Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti