HiQ Oy

HiQ Oy
Tekniikantie 14
2150 ESPOO

Tietoa yrityksestä

Olemme luova teknologiakonsulttiyritys. Hyödynnämme innovaatioita ja teknistä syväosaamista maailman parhaiden digitaalisten ratkaisujen rakentamiseksi.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme ihmisten elämää käyttämällä teknologiaa, designia ja luovuutta älykkäiden ratkaisujen ja yritysten rakentamiseksi. Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologiaan panostaminen on paras tapa tehdä maailmasta parempi, kestävämpi, sujuvampi, turvallisempi – ja hauskempi. Palvelutarjontamme kattaa koko kehitysketjun ideasta valmiiseen palveluun ja palvelun elinkaaren aikaiseen tukeen ja jatkokehitykseen.

Meiltä löydät päräyttävän yhdistelmän monipuolisia lahjakkuuksia: luovia kehittäjiä, innovatiivisia suunnittelijoita, disruptiivisia ajattelijoita ja datanatiiveja insinöörejä, jotka kaikki pelaavat sujuvasti samassa tiimissä. Syvällä teknologisella osaamisellamme ja monialaisella ymmärryksellämme autamme satoja asiakkaitamme kääntämään alati kiihtyvän digitaalisen muutoksen liiketoiminnan vahvuuksiksi.

Suomen lisäksi HiQ-konserni palvelee kansainvälisiä markkinoita neljässä eri maassa 11 toimiston ja yli 1900 asiantuntijan voimin.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
IT-palvelut
Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Osoite

Tekniikantie 14
2150 ESPOO