Skip to main content

Kokkeja Kokkolan alueelle

Oletko sinä rautaisella asenteella varustettu, keittiötyöskentelyä rakastava KOKKI? Monenkirjavat asiakasyrityksemme tarvitsevat sinua sekä keikkavuoroihin että pidempiaikaisempiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Työtä on tarjolla asiakasyrityksissämme Kokkolan alueella hotelleissa ja ravintoloissa. Kokin työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, kylmien ja lämpimien ruokien valmistusta ja omavalvontaa.

Edellytämme sinulta:

• alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä

• hygieniapassin ja ajan tasalla olevan terveydentilatodistuksen (entinen salmonellatodistus)

• joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja motivoituneisuutta

• paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Motivoituneille ja osaaville työntekijöille työtä on tarjolla joko määräaikaisesti tai vakituisesti. Mahdollisuus myös keikkaluontoiseen työhön.

Jos koet olevasi hakemamme kokki, jätä hakemuksesi välittömästi oheisesta linkistä ja kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta sinä etsit.

Hae paikkaa viimeistään 04.03.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokkeja Kokkolan alueelle

Barona HoReCa
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.03.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti