Skip to main content

Haemme osaavia kokkeja Lahden alueelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Haemme kokkeja Lahden alueelle!

Työtehtäväsi on ala carten sekä lounaan valmistus. Viikkotunnit ovat sovittavissa joustavasti elämäntilanteesi mukaan, niin osa-aikaisesti kuin täysipäiväisesti. Kerro hakemuksessa, mikäli sinulta löytyy erityisosaamisesta esimerkiksi ala carteen. Tähän tehtävään vaaditaan aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä ja/tai alan koulutusta. Mainitsethan hakemusessa, mikäli sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Kohteita on useita, joten toimipisteet katsotaan tarkemmin tapauskohtaisesti, osaaminen edellä. 

Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Nyt osaavalle kokille on oiva tilaisuus päästä näyttämään taitojaan ja kehittymään työssään upeissa puitteissa. 

Jätä hakemus www.amiko.fi ja liitä siihen CV:si. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Joonalta, p.050 3397633, joona.rantanen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokkeja Lahteen

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti