Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki/keittiötyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan innokasta ja motivoitunutta KOKKIA/KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.
    

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu vitriini- ja ruoka-annoksien valmistus. Varmistat, että keittiö toimii tehokkaasti ja turvallisesti sekä ylläpidät puhtautta ja hygieniaa keittiössä. 

Odotamme

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta sekä positiivista asennetta. Arvostamme reipasta työskentelytapaa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kiireenkin keskellä sinulla pysyy pää kylmänä ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aluksi 9 kk määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa ja mielenkiintoisen työn. Tässä myös hyvä mahdollisuus saada jalka oven väliin jatkoa ajatellen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Lisäksi saat hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Hakijalta toivomme valmiutta sitoutua pidemmäksi aikaa. 

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200 ja HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.          

 

                                                                            

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki/keittiötyöntekijä

Keski-Pohjanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti