Skip to main content

Kokki, Malskin Bistro

Malskin Bistro sijaitsee entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä. Malskin kiinteistöstä löydät meidän lisäksi monia muita toimijoita, mm. Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan sekä Kahiwan kahvilan ja paahtimon. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa. Lue lisää: malskinbistro.fi 

Haemme Malskin Bistroon ammattitaitoista KOKKIA.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, erityisesti a la carten valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat huhtikuussa ja kestävät arviolta syksyyn asti, mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Töitä on tarjolla vähintään 90h/ 3 vko. 

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, [email protected], puh. 044 029 4444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Malskin Bistro

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti