Skip to main content

Kokki / ravintolatyöntekijä Vaasaan

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on kaiken tekemisen ydin!

KOKKI / RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ VAASAAN

Liity mukavaan joukkoomme, kun haemme työntekijää

 • Ravintola Wolffila, Wolffintie 35 65200 Vaasa
  • Työsuhteiden muoto vakituinen ja kokoaikainen
  • Työt alkavat 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan
  Kotisivumme

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Haetaan työntekijää pirteään ja huumorintajuiseen tiimiin, tekemään maistuvaa ruokaa 200 ruokailijalle. Työ on vauhdikasta ja omatoimisuus katsotaan eduksi.

Työyhteisömme on savuton.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

Vastaat herkullisen ruokatuotteen valmistamisesta, sinulta onnistuu valmistaminen itsenäisesti sekä esillelaitto yhdessä muun tiimin kanssa, osallistut myös keittiön sekä salin muihin tehtäviin. Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävään perehdytetään hyvin, joten hyvä reipas asenne on tärkein.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme, ja meillä pääset osaksi turvallisuuteen panostavaa tiimiämme

 • Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti ja kutsumme sinut hyödyntämään monipuolista valmennus- ja koulutustarjontaamme. Kumppanuusoppilaitoksemme kertovat, että olemme edelläkävijöitä koulutustarjonnassamme.
 • Arvostamme tiimityötä ja sitä mitä juuri sinä tuot tiimiimme. Saat olla oma itsesi.
 • Otamme vastuun ja toimimme vastuullisesti – People First!. Pidämme huolta turvallisesta työskentely-ympäristöstä ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana. Saat myös itse ottaa vastuuta työssäsi
 • Huolehdimme sinulle turvalliset työolosuhteet: tarjoamme työvaatteet ja työkengät, perehdytyksen, kattavan työterveyshuollon sekä säännölliset keskustelut esihenkilösi kanssa

Etsimme Can Do -asennetta!

Sinulla tulisi olla vähintään kokin ammattitutkinto sekä työkokemusta keittiötyöstä. Olet reipas ja innostava tiimikaveri. Arvostamme aikaisempaa osaamistasi dieettiruokien valmistamisesta.. Työssäsi tarvitset suomen  ja ruotsin kielen taidon.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maukkaita palvelukokemuksia! Pääset meidän vauhdikkaaseen ja tapahtumarikkaaseen ravintolaan toteuttamaan ja kehittämään itseäsi ja bonuksena saat hyvät työkaverit päälle!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3.2023 mennessä.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti