Skip to main content

Kokki Route 24:lle

Etsimme asiakasyrityksellemme Route 24:lle kokenutta ja innostunutta KOKKIA vahvistamaan heidän tiimiään. Jos rakastat luovaa ruoanlaittoa ja haluat olla osa intohimoista työyhteisöä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Arkisin tarjolla olevan lounasbuffetin lisäksi ravintolan listalta löytyy myös a'la-carte annoksia. Odotammekin sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta motivoitunutta ja reipasta työotetta, kykyä toimia tiimissä sekä tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Työ edellyttää hygieniapassia. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Route 24 sijaitsee vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Aluksi töitä on tarjolla 60h/3viikkoa ja kesäsesongin aikana on mahdollisuus täysiin viikkotunteihin. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi verkkosivujemme, www.bassohr.fi, kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää tehtävästä kysymyksiä, voit olla yhteydessä BassoHR:n Jasmiinaan, p. 040 180 5131, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki Route 24:lle

Päijät-Häme
17200 Asikkala
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti